نصب اپلیکیشن
دکتر دامپزشک

پاسخ به 6 سوال مهم در مورد کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی (در کلینیک های دامپزشکی چه میگذرد؟)

گذر همه کسانی که پت یا همون حیوان خانگی دارن، در طول دوران زندگی اون حیوان چندین بار به کلینیک دامپزشکی خواهد افتاد، حتی اگر خود اون شخص دامپزشک باشه (مثل خودم!). پس اگر شما در حال نگهداری از سگ خانگی یا گربه یا هر حیوان خانگی ای هستین یا قصد خریدنش رو دارین، واجبه در مورد مطب یا بیمارستان دامپزشکی و خدمات اون ها اطلاعاتی داشته باشین تا تشخیص بدین چه موقع باید به کلینیک مراجعه کنین، چه خدماتی رو با چه قیمتی درخواست کنین و چطوری کلینیک ای رو انتخاب کنین که برای حیوان خانگیتون مناسب باشه.

۱. کلینیک دامپزشکی کجاست و چرا باید بهش مراجعه کنیم؟

در یک جمله، کلینیک دامپزشکی جاییه که در اون انواع خدمات مربوط به سلامتی و نگهداری از حیواناتی مثل سگ، گربه، خرگوش و سایر جوندگان، پرندگان و … انجام میشه. درواقع کلینیک های دامپزشکی به وجود اومدن تا حیوان خانگی شما بتونه در سلامت و رفاه به سر ببره و اگر مشکلی براش به وجود اومد، اون مشکل در کلینیک توسط دکتر دامپزشک برطرف بشه.

در سال های اخیر، نگهداری از سگ، گربه، خرگوش و جوندگان و پرندگان مختلف در ایران بین مردم بیشتر از قبل رواج پیدا کرده و نیاز به خدمات دامپزشکی هم بیشتر شده. به همین علت شاهد بالا رفتن تعداد این کلینیک های دامپزشکی در تهران و سایر شهرهای بزرگ ایران هستیم. شاید ۱۰ سال قبل، پیدا کردن یه مطب یا بیمارستان دامپزشکی در تهران کار سختی بود ولی امروز شما به راحتی میتونین به چندین بیمارستان دامپزشکی شبانه روزی یا کلینیک دامپزشکی حتی در شهرهایی غیر از تهران، دسترسی داشته باشین. اگر در تهران هستید و میخواین حیوونتون به کلینیک ببرین، بهتره با بهترین کلینیک های دامپزشکی تهران آشنا بشین و تصمیم بگیرین که به کدوم کلینیک مراجعه کنین.

۲. در کلینیک دامپزشکی چه خدماتی ارائه میشود؟

خدماتی که در مطب ها و بیمارستان های دامپزشکی ارائه میشن اونقدر متنوع هستن که برای صحبت در موردشون باید نسبت به اینکه حیوان مورد نظر چیه، اون ها رو تقسیم بندی کنم.

خدماتی که برای سگ و گربه ارائه میشن

اگر شما صاحب یه سگ یا گربه هستید، حتما میدونید که حتی اگر این حیوانات بیمار نشن، حداقل سالی ۲ بار نیاز دارن برای کارهایی مثل:

  • معاینه دوره ای و چکاپ
  • واکسیناسیون
  • خوردن قرص ضد انگل یا انگل زدایی
  • کوتاه کردن موها
  • گرفتن ناخن
  • تمیز کردن گوش

به دامپزشک مراجعه کنن. البته بیمار شدن سگ و گربه ها تقریبا اجتناب ناپذیره و در طول دوران نگهداری از اون ها، پیش میاد که نیاز داشته باشن توسط دامپزشک معاینه بشن و براشون دارو تجویز بشه. همه این خدمات درمانی و خدماتی که برای نگهداری از حیوانات خانگی بهشون نیازه رو باید در کلینیک دامپزشکی دنبالش بگردین. البته کلینیک و مطب دامپزشکی با بیمارستان دامپزشکی، تفاوت هایی دارن که در این مقاله در موردشون صحبت کردم.

کلینیک دامپزشکی

اگر سگ یا گربه بیمار بشن، دامپزشک برای شناسایی مشکل و بیماری اون ها نیاز به ابزارهایی مثل آزمایش خون، رادیولوژی، سونوگرافی و ..داره. به همین دلیل تعدادی از مطب های دامپزشکی این ابزارها رو دارن و در صورت نیاز ازشون استفاده میکنن.

کارهایی مانند صدور شناسنامه، کاشت میکروچیپ، صدور گواهی سلامت و … رو هم همه کلینیک ها انجام میدن. جراحی ها به خصوص جراحی های جزئی و انتخابی (مانند عقیم سازی، جراحی های خارج از حفره شکمی، اصلاح فتق و ..) جزو کارهایی هستن که توسط دامپزشک عمومی یا متخصص جراحی دامپزشکی میتونن در کلینیک ها انجام بشن.

بیشتر کلینیک ها قسمت پت شاپ هم دارند و شما میتونین لوازم و غذای سگ و گربه خودتون رو از اونجا خریداری کنین.

و در آخر، بستری کردن و پانسیون سگ و گربه هم در برخی از کلینیک ها انجام میشه. البته بستری و پانسیون جزو خدماتی هستن که نیاز به فضا و امکانات ویژه ای دارن و به همین دلیل بیشتر توسط بیمارستان های دامپزشکی بیشتر انجام میدن.

خدماتی که برای خرگوش و سایر جوندگان ارائه میشن

اگر حیوان خانگی شما خرگوش، خوکچه هندی، همستر یا سایر جوندگان هست، شاید کمتر نیاز باشه به مطب دامپزشک مراجعه کنین. چرا؟

  1. خرگوش ها و جوندگان عمر کوتاه تری (۵،۶ سال) به نسبت سگ ها و گربه ها (۱۴،۱۵ سال) دارن و به همین دلیل نیاز به رسیدگی و پیشگیری از بیماری هاشون احساس میشه.
  2. این حیوانات نیاز به واکسیناسیون ندارن (اگر جایی براشون واکسن تجویز کرد بدونین که فقط از روی سودجویی این کار رو کرده)
  3. کارهایی مثل کوتاه کردن موها و … هم برای این حیوانات به صورت روتین انجام نمیشه.

البته، به عنوان یک دامپزشک بهتون توصیه میکنم که اگر خرگوش یا جونده دارید یا میخواید بخرید، حتما ۲ تا کار رو انجام بدین:

  1. حتماااا حتماااا مقالاتی در مورد نگهداری و تغذیه و بیماری های خرگوش و خوکچه و هر جونده دیگه ای رو مطالعه کنین و اطلاعاتتون رو در مورد اون حیوان بالا ببرین.
  2. به کلینیک دامپزشکی مراجعه کنین تا حیوان شما چکاپ اولیه بشه و لوازم و غذاش رو هم از پت شاپ همونجا خریداری کنین.

متاسفانه در کشور ما، اطلاعات درستی در مورد نگهداری از خرگوش و جوندگان بین مردم رد و بدل نمیشه و کسانی که این حیوانات رو میفروشن، اطلاعات اشتباهی در اختیار خریداران قرار میدن که میتونه منجر به مرگ اون حیوان بشه.

دامپزشک خرگوش

خدماتی که برای پرندگان ارائه میشن

اگر حیوان خانگی شما پرنده است، ممکنه پیدا کردن کلینیکی که خدمات مربوط به پرندگان رو ارائه بده، زیاد راحت نباشه. پیشنهاد من به شما اینه که قبل از بردن پرنده خودتون به کلینیک، تماس بگیرین و سوال کنین که اون کلینیک دامپزشک پرندگان یا متخصص پرندگان رو داره یا خیر.

خدماتی که در کلینیک های دامپزشکی برای پرندگان ارائه میشن:

  • معاینه و تشخیص و درمان بیماری ها
  • کوتاه کردن ناخن
  • اصلاح نوک
  • کوتاه کردن پرها (بال)
  • فروش غذای پرندگان

کوتاه کردن ناخن ها و اصلاح نوک بیشتر در مورد طوطی سانان بزرگ مثل کاسکو و کوتاه کردن بال هم برای پرندگان متوسط (عروس هلندی یا کاکاتیل) و بزرگ (کاسکو، کاکادو،..) انجام میگیره.

تعدادی کلینیک تخصصی پرندگان هم در تهران وجود دارن که مراجعه به اون ها به خصوص برای کارهای درمانی پرنده شما امکان پذیر هست.

۳.چه موقع لازم است حیوان خانگی مان را به کلینیک دامپزشکی ببریم؟

پاسخ به این سوال ساده است. همه حیوانات خانگی به خصوص سگ و گربه ها رو باید حداقل سالی یک بار پیش دامپزشک برد تا ویزیت و چکاپ بشن. سگ و گربه هایی که واکسینه هستن، سالی ۱ بار نیاز دارن که واکسن هاشون تکرار بشه. این ها کارهایه که لازمه برای پیشگیری از بیمار شدن حیوان خانگی تون انجام بدین.

جدا از این موارد، در صورتی که تغییری جدی در وضعیت عمومی حیوان مشاهده کردین (به خصوص نشانه های زیر)، سریعا پیش دامپزشک ببرینش.

نشانه هایی که با دیدنشون به دامپزشک مراجعه کرد

  • بی حالی و بی اشتهایی بیش از ۱ روز
  • اسهال و استفراغ ادامه دار (بیش از ۱ بار) یا حاوی خون
  • سرفه، تغییر در نحوه تنفس یا باز نگه داشتن دهان
  • هرگونه تغییر غیرعادی در پوست، چشم، گوش و سایر اندام های بدن
  • علائم رفتاری غیر عادی مانند کج نگه داشتن سر، چرخیدن دور خود و..
  • هرگونه تغییر در نحوه راه رفتن یا نشستن حیوان

همین الان از دامپزشک کمک بگیر
دامپزشکان ما آفلاین هستند
پت پُرس با تمام تجربه و تخصصی که داره، همیشه و همه جا همراه تو و حیوون خونگی دلبندته. مشتاقانه منتظر پاسخگویی به سوالاتت هستیم تا بتونیم به بهبود کیفیت زندگی پت‌هامون کمک کنیم

۴.چه افرادی در کلینیک دامپزشکی کار میکنند؟

اینکه بدونیم هنگام مراجعه به کلینیک دامپزشکی با چه افرادی روبرو میشیم و درک وظیفه هرکدوم از اون افراد میتونه هنگام مراجعه بهمون کمک کنه.

دکتر دامپزشک

یک یا چند دکتر دامپزشک که در کلینیک مشغول به کار هستند.

این دامپزشکان ممکنه مدرک دکتری عمومی دامپزشکی یا دکتری تخصصی دامپزشکی داشته باشن. متخصص داخلی دام های کوچک، متخصص پرندگان، متخصص جراحی و متخصص رادیولوژی، بسته به تخصصشون ممکنه قسمتی از کارهای درمانی حیوان خانگی شما رو انجام بدن.

کلینیک دامپزشکی

مسئول پذیرش کلینیک

درست مانند کلینیک های انسان، مسئول پذیرش شخصی است که کارهای پذیرش حیوانات و وقت دهی به صاحبین حیوانات خانگی و محاسبه هزینه ها رو انجام میده. قبل از بردن حیوان خانگی خودتون به کلینیک، بهتره با پذیرش تماس گرفته و وقت بگیرین تا وقتی به کلینیک مراجعه کردین، کمتر معطل بشین.

کارآموز (انترن) یا بازآموز

کارآموزهای دامپزشکی دانشجویانی هستن که در رشته دامپزشکی مشغول به تحصیلن و واحدهای مربوطه رو گذروندن و برای دیدن کار عملی از نزدیک، به کلینیک یا بیمارستان دامپزشکی اومدن. این افراد معمولا وظیفه کمک به دکتر دامپزشک رو برعهده دارن. بازآموز دامپزشکی هم به کسی گفته میشه که از رشته دامپزشکی فارغ التحصیل شده ولی برای ورود به بازار کار، قصد داره با کمک در کلینیک، اقدامات درمانی رو یاد بگیره. بازآموزها نیز مانند کارآموزها به دکتر دامپزشک کمک میکنند ولی ممکنه کارهایی از قبیل تزریقات رو برای حیوان شما انجام بدن.

آرایشگر حیوانات

اصلاح موها و شستشوی حیوانات کارهایی هستن که معمولا توسط آرایشگر انجام میشن. سگ های موبلند و گربه پرشین هر ۳ ماه یک بار نیاز به اصلاح و آرایش دارن.

برای اینکه حیوان خانگی خودتون رو پیش آرایشگر ببرین، لازمه که از قبل وقت گرفته و هماهنگ کرده باشین.

مسئول پت شاپ

در بسیاری از کلینیک های دامپزشکی، خود دامپزشک یا مسئول پذیرش عهده دار مسئولیت پت شاپ هستن. مسئول پت شاپ در انتخاب و خرید غذای خشک سگ و گربه، تشویقی ها و کنسروها و لوازم مناسب به شما کمک میکنه.

مسئول خدمات

کلینیک های دامپزشکی معمولا مسئول خدمات ندارن زیرا کوچک هستن و کارهایی که مسئول خدمات انجام میده (مانند نظافت و مقید کردن حیوانات برای دامپزشک و کمک در شستشو و اصلاح) با همکاری سایر افراد مشغول در کلینیک انجام میشن.

۵.  هزینه دامپزشک و خدمات دامپزشکی در کلینیک ها به چه صورت هست؟

تعرفه های دامپزشکی متفاوت هستن و در جاهای مختلف نرخ ثابتی ندارن. البته این تفاوت زیاد نیست. برای مثال تفاوت در نرخ حق ویزیت دامپزشک ممکنه بین چند هزار تومان در کلینیک ها و بیمارستان های مختلف و بسته به تخصص دامپزشک متفاوت باشه.

خدماتی مانند گرفتن ناخن، تخلیه کیسه مقعدی و تزریقات کم هزینه هستن ولی جراحی ها، جرم گیری دندان، سونوگرافی و آزمایش خون میتونن هزینه قابل توجهی داشته باشن، به خصوص اگر همراه با اقدامات درمانی دیگه انجام بشن.

توصیه من به شما اینه که اگر هزینه ها براتون خیلی مهم هستن و به اندازه کافی پول در جیب ندارید، قبل از شروع به اقدامات درمانی، از بخش پذیرش در موردشون سوال کنید.

یکی از بیمارستان هایی که میتونم به عنوان بیمارستان دامپزشکی کم هزینه نام ببرم، بیمارستان دامپزشکی دانشگاه تهران هست.

برخی از افراد از من سوال میکنند که آیا کلینیک دامپزشک حمایتی هم داریم؟ و اسم و آدرس کلینیک های دامپزشکی حمایتی رو برای درمان و رسیدگی به سگ و گربه های خیابانی و ولگردی که بیمار شدن درخواست میکنن. در پاسخ باید بگم که چیزی به نام کلینیک دامپزشکی حمایتی وجود خارجی نداره، ولی برخی از دامپزشکان، برای تشویق و کمک به افراد حامی یا برای شهرت و جا افتادن نام کلینیک خود، تخفیف هایی رو برای گربه خیابانی یا سگ ولگرد بیمار در نظر میگیرن. برای پیدا کردنشون، بهتره با چندتایی از کلینیک های نزدیک به منزلتون تماس گرفته و در مورد تخفیف های حمایتی سوال کنین.

۶.کدام کلینیک دامپزشکی رو انتخاب کنم؟

فاکتورهای متعددی وجود دارن که تعیین میکنن یک کلینیک دامپزشکی برای حیوان خانگی شما مناسب هست یا خیر. برای مطالعه در مورد اون ها لطفا مقاله انتخاب کلینیک دامپزشکی خوب و قابل اعتماد رو مطالعه کنین.

و در آخر دوست دارم دوتا سوال از شما بپرسم: شما از بردن حیوان خانگیتون پیش دامپزشک چه تجربیاتی دارید؟ در قسمت نظرات تجربیات خودتون رو با ما و سایر صاحبین حیوانات سهیم بشین.

و سوال دیگه اینکه آیا این مقاله برای شما مفید بود؟ در آینده دوست دارید در مورد چه موضوعاتی بیشتر بحث بشه؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
4.4/5 - (7 امتیاز)
نویسنده: دکتر ملیکا حمزه
نویسنده: دکتر ملیکا حمزه
ملیکا حمزه هستم موسس و هم بنیان گذار پت پرس
بخاطر علاقه ای که به حیوونا داشتم دامپزشکی خوندم و پت پرس رو به وجود آوردم تا بتونم هرچه بیشتر روی بهتر زندگی کردنشون کنار ما آدم ها تاثیرگذار باشم.
دیدگاه شما
اگر سوالی ذهنتان را درگیر کرده یا نظری دارید با ما در میان بگذارید.
معصومه بهاری
نوشته شده در: ۳۰ خرداد, ۱۳۹۹

باسلام من یه گربه تقریبا سه ماهه گرفتم که بنظر خیلی بیحاله همش دراز میکشه صدای ضعیفی هم میده بردمدپیش دامپزشک میگه مشکلی نداره پرشین ها زیاد میخوابن وپوکی استخوان داره وکلسیم داد ولی غذا خیلی کم میخوره چیکار کنم بیشتر شبا حال بازی داره اونم سریع حرکت نمیکنه ها

پاسخ به این نظر
دامپزشک پت پُرس
نوشته شده در: ۲۸ شهریور, ۱۳۹۹

سلام معصومه جان،
بطور کلی پرشین ها فعالیتشون کمتر از بقیه نژادها هست. بستگی به شدت پوکی استخوانش هم داشته چون اگه شدید بوده بخاطر درد و ضعیف بودن استخونا هم بی اشتها میشه هم زیاد فعالیت نمیکنه. طبیعیه بیشتر گربه ها شب انرژیشون زیادتر میشه برای بازی. برای اینکه بیشتر غذا بخوره میتونین غذاش رو با کمی کنسرو یا بستنی مخصوص گربه مخلوط کنین.

پاسخ به این نظر
مجتهدی
نوشته شده در: ۵ خرداد, ۱۳۹۹

سلام کجا دانشگاه تهران ارزونه، یک گربه ۲ هفته شیر خوار که در اپارتمانمون به دنیا اومده بردم، ۵۰ هزار تومن ویزیت، ۳۵ هزار تومن تزریق سرم، ۷۵ هزار تومن کیت تشخیص پنومونیه، ۹۵ هزار تومن دارو،۵۰ هزار تومن سرم پرداخت کردم، با اینکه حیوان حمایتی بود، و هیچ کجا هم تعرفه هاشون مشخص نیست

پاسخ به این نظر
دامپزشک پت پُرس
نوشته شده در: ۵ خرداد, ۱۳۹۹

سلام دوست عزیز،
نظرتون محترمه و قابل درک. البته بهتره درنظر داشته باشین که خب این روند افزایش قیمتی که توی کشور هست طبیعتا قیمت داروها و کیت ها هم خیلی بالاتر از حد معمولش رفته و این قسمت خارج از عهده ی ما دکترها هست همونطور که قیمت غذاهای حیوونای خونگی که مارک معتبر باشن بصورت نجومی بالا رفته.

پاسخ به این نظر
بابک محمدی
نوشته شده در: ۱۲ اردیبهشت, ۱۳۹۹

سلام خسته نباشید ،من میخوام از بیمارستان دامپزشکی شکایت کنم از کجا باید شروع کنم ،خواهش میکنم به من سریع جواب بدید ،،واقعا موندم چیکار کنم ،سگی حمایتی که بستری کردم و جراحی شده با اینکه مبلغ ۶۸۰۰۰۰۰تومان پرداخت کردم ،به من تحویل نمیدن ،میگن قانونی اقدام کن .
ممنون میشم جوابم رو بدید 🙏🏼😔

پاسخ به این نظر
دامپزشک پت پُرس
نوشته شده در: ۱۴ اردیبهشت, ۱۳۹۹

سلام بابک عزیز،
متاسفم بابت مشکلی که واستون پیش اومده.
متاسفانه در این باره اطلاعاتی ندارم که بتونم کمکتون کنم.

پاسخ به این نظر
حسن
نوشته شده در: ۱۵ دی, ۱۳۹۸

سلام و عرض ادب.ممنون از مطالب خوبتون.من یه خرگوش دارم.جنسیت مذکر.چند روزی هست که بی حال می باشد اما اشتهاش کم نشده.غذاشو مرتب میخوره.فقط بی حال شده.تنها تغییر مشهود تغییر شکل مدفوعش هست.خشک تر و ناخالص تر شده.رنگ مدفوع از مشکی به قهوه ای تغییر پیدا کرده.دو روز اینطوریه.
روز سوم کمی بهتر شده تحرکش بیشتر شده ولی مدفوعش هنوز همونطوریه.
میخواستم راهنماییم‌کنید علتش چی می تونه باشه.البته بگم توی این دو روز سعی کردم آب و غذاهای فیبری آبدار مثل کاهو بیشتر بهش برسونم.منتظر راهنماییتون هستم.لطف عالی مستدام

پاسخ به این نظر
ادمین پت پرس
نوشته شده در: ۱ اسفند, ۱۳۹۸

سلام دوست عزیز از طریق این لینک سوالتون رو با دامپزشک مطرح کنید و راهنمایی بگیرید:
مشاوره دامپزشکی آنلاین پت پرس

پاسخ به این نظر
farkhonde
نوشته شده در: ۷ شهریور, ۱۳۹۸

سلام … من یک بچه گربه حدودا ۳ هفته ای از بیرون پیدا کردم ،از چشماش چرک بیرون میاد و خواستم ببرمش دامپزشک اما مطب دامپزشکی مناسبی توی شهرمون موجود نیس ،لطفا منو راهنمایی کنید اگه بشه درمان خانگی انجام بدم؟

پاسخ به این نظر
ادمین پت پرس
نوشته شده در: ۱۰ شهریور, ۱۳۹۸

سلام فرخنده جان
درمان خانگی وجود نداره باید حتما دارو مصرف کنه.
میتونید از طریق لینک زیر در سایت ثبت نام کنید و عکس گربه رو بفرستید تا خانم دکتر براتون داروی مناسب رو تجویز کنن.
مشاوره آنلاین دامپزشکی

پاسخ به این نظر
آیلار
نوشته شده در: ۱۹ مرداد, ۱۳۹۸

سلام سایتتون فوق العاده س و مفیده
ول ی ی سوالم دارم اینکه تو تبریز یه دامپژشک و پت شاپ معتبر سراغ دارین؟

پاسخ به این نظر
ادمین پت پرس
نوشته شده در: ۲۲ شهریور, ۱۳۹۸

سلام آیلار عزیز ممنون از نظرتون،
خیر متاسفانه جایی رو سراغ نداریم

پاسخ به این نظر
حمید
نوشته شده در: ۶ بهمن, ۱۳۹۷

سلام من یک سگ دارم چند وقت پیش با گربه دعوا کرد و چشمش آسیب شدید دید بردمش بیمارستان دامپزشکی درین خیابان رسالت حدود دو ماهی کار درمانش بدون جراحی طول کشید واقعا دکتر ها خیلی خوب تشخیص دادن و پرسنل هم خوب برخورد کردند البته دستگاه های مخصوصی هم داشتند که دامپزشک ازش استفاده میکرد ،حتما در درمان موثر بوده

پاسخ به این نظر
پت پرس
نوشته شده در: ۲۱ فروردین, ۱۳۹۸

سلام دوست عزیز
به دلیل حجم بالای سوالات امکان پاسخگویی به آن ها در قسمت نظرات نیست.لطفا برای گرفتن پاسخ خود از طریق لینک زیرثبت نام کرده و سوال خود را مستقیم از دامپزشک بپرسید.
مشاوره آنلاین دامپزشکی

پاسخ به این نظر
پریا
نوشته شده در: ۱۴ آبان, ۱۳۹۷

خسته نباشی..یه سوال داشتم..من یه گربه ای دارم که خیلی به نظر میومد از ماشین ها و خیابون میترسه..دیشب وقتی میخواستم برم بیرون تا دم در دنبالم اومد..بغلش کردم اما تا بیرونو دید خییلی ترسید و مدام پنجه میزد و میخواست بیاد پایین گذاشتمش دم در که یهو دوید و رفت توی کوچه و منم دیگه ندیدمش..در رو باز گزاشتم که بر گرده چون میدونستم از بیرون خوشش نمیاد اما از دیشب تاحالا بر نگشته..اگه به تصمیم خودش بر نگشته باشه خیالم راحته چون تصمیم خودشه اما میترسم نکنه خواسته بر گرده ولی خونه رو پیدا نکرده باشه!! ممکنه راه خونه رو یادش رفته باشه؟؟

پاسخ به این نظر
پت پرس
نوشته شده در: ۱۴ آبان, ۱۳۹۷

سلام پریا جان
بله گربه هایی که داخل خونه متولد شدن یا از بچگی داخل خونه بودن و به صداها، بوها و شکل محیط بیرون عادت ندارن وقتی باهاش مواجه میشن میترسن.
در مورد اینکه تصمیم خودش بوده یا نه باید بگم وقتی گربه ای ترسیده به تنها چیزی که فکر میکنه پیدا کردن جایی برای قایم شدن و محافظت از خودش هست و علت فرارش هم همین بوده.
اینکه گربه ها میتونن آدرس خونه رو پیدا کنن هم در مورد گربه هایی که تمام عمرشون داخل خونه بودن صدق نمیکنه.
موفق باشید

پاسخ به این نظر