مطمئنا هر کسی که عروس هلندی داره دوست داره پرنده زیباش همیشه سالم باشه و مشکلی براش پیش نیاد؛ اما گاهی به خاطر ناآگاهی و اطلاع نداشتن باعث میشیم سلامت عروس هلندیمون به خطر بیفته. نگهداری و آموزش عروس هلندی اصول خاص خودشو داره که تو کتاب نگهداری و آموزش عروس هلندی بهتون یاد میدیم.
در واقع، برخی نکات ریز وجود داره که اگه بهشون توجه نکنیم حتی میتونه باعث مرگ عروس هلندیمون بشه!
از طرف دیگه عروس هلندیها پرندگان بسیار باهوشی هستن و میتونن کلمات و شیرین کاری های زیادی رو یاد بگیرن و همینطور که میدونیم
زندگی با پرنده ای که حرف میزنه و کلی شیرین کاری بامزه بلده، جذاب تره.
برای همین ما یه راهنمای جامع براتون تهیه کردیم که از ۰ تا ۱۰۰ مراقبت و آموزش عروس هلندی رو به شما یاد میده و هر نکته و سوالی که در مورد مراقبت، تغذیه، حرف زدن و …. عروس هلندی داشته باشید در این راهنما پیدا میکنید.
کتاب آموزش و نگهداری عروس هلندی در خانه شامل چه مواردیه؟
این کتاب الکترونیکی (ایبوک) که ۱۹۸ صفحه داره و شامل ۹ فصله به جرات کاملترین راهنمای جامع نگهداری از پرنده زیبای عروس هلندی به زبان فارسی هست و مطالعه اون رو به هرکسی که عروس هلندی داره یا به هرنحوی با این پرندههای بازیگوش و زیبا در ارتباطه پیشنهاد میکنیم.
کتاب الکترونیکی «آموزش و نگهداری از عروس هلندی در خانه» در فرمت پیدیاف (PDF) تهیه شده و در گوشیهای اندروید و آیفون هم به راحتی قابل مطالعه است. این کتاب الکترونیکی هرچیزی که در مورد این پرنده لازمه بدونید رو به شما یاد میده و شما رو به یک نگهدارنده حرفهای عروس هلندی تبدیل میکنه. این ایبوک از 9 بخش عمده تشکیل شده که هر بخش به یک موضوع مهم در مورد نگهداری عروس هلندی پرداخته شده. میتونین سرفصلهای کتاب آموزش و نگهداری عروس هلندی رو انتهای صفحه مشاهده کنین.
با ما در ادامه همراه باشید تا در مورد آموزش تربیت عروس هلندی و این کتاب الکترونیکی نگهداری از عروس هلندی در خانه بیشتر صحبت کنیم.
چطوری به عروس هلندی حرف زدن یاد بدم؟
آموزش حرف زدن به عروس هلندی باید اصولی و علمی انجام بشه، در غیر این صورت صاحب عروس هلندی رو ناامید و خسته میکنه و باعث میشه آموزش بی فایده به نظر برسه.
اگر این کار اصولی و علمی انجام بشه، پرنده خیلی زود حرف زدن رو یاد میگیره و در این کار پیشرفت میکنه.
برخی از عروس هلندی ها هم تا حدی حرف زدن و تکرار برخی کلمات رو یاد میگیرن و پیشرفتشون از جایی به بعد متوقف میشه.
برای شروع آموزش سخنگو کردن عروس هلندی، چند بار یک جمله رو با حالت آروم و حرکت چهرهتون تکرار کنید. اگه دیدید عروس هلندی به شما نگاه کرد یا عکس العملی نشان داد، مثلأ سرش رو چرخاند یا مردمک چشمهاش رو گشاد کرد، نشون میده که کلمهای که گفتید رو دوست داره. پس اون کلمه رو بیشتر تکرار کنید. اما اگه دیدید واکنشی نشون نمیده یا خسته شده، آموزش حرف زدن عروس هلندی رو متوقف کنید.
آموزش حرف زدن به عروس هلندی نکات ریز و درشت زیادی داره که پرداختن بهشون توی این مقاله، ما رو از موضوع اصلی بحثمون دور میکنه. ولی در کتاب الکترونیکی آموزش عروس هلندی بهتون توضیح دادیم چطور اصولی و علمی جوری به پرندتون حرف زدن یاد بدید که در کمترین زمان، بهترین نتیجه رو بگیرید.
چه کسانی باید کتاب آموزش دادن به عروس هلندی رو بخونن؟
- اگه شما هم عاشق این پرنده زیبا و باهوش شدید و قصد نگهداری از اون رو دارید.
- اگه عروس هلندی دارید و میخواهید به بهترین شکل ازش نگهداری کنید.
- اگه عروس هلندیتون دچار مشکلات رفتاری مثل گاز گرفتن، پرکنی و … شده و نمیدونید باید چیکار کنید.
- اگه دوست دارید عروس هلندیتون رو دستی کنید و میخواین شیرین کاری به عروس هلندیتون یاد بدید.
- اگه دوست دارید به عروس هلندیتون حرف زدن و مخصوصا سوت زدن یاد بدید.
پس مطالعه این کتاب جامع رو بهتون پیشنهاد میکنیم.
کتاب نگهداری از عروس هلندی در خانه و تربیت آن، یه راهنمای جامع و کامله و تمام کسانی که عروس هلندی دارن صرف نظر از نوع عروس هلندی ( لوتینو، گل باقالی،…) و جنسیت اون (نر و ماده) میتونن از مطالب این کتاب استفاده کنن.
سلام خانم دکتر بنده کتاب رو خریدم ولی لینک دانلود رو اشتباها بستم. میشه اسمس بانک رو بفرستم لینک دانلود رو برام دوباره بفرستید؟
لینک دانلود براتون پیامک میشه.
اگر پیامک رو هم دریافت نکردین پشتیبانی برای شما ارسال میکنه
به شماره ۰۹۱۰۴۹۶۷۹۴۱ پیام بدین تا براتون ارسال کنن
سلام
من یه جوجه عروس هلندی رام گرفتم که گفتن یه هفتهست دونه خور شده حالا میذارمش رو انگشتم میشینه رو انگشتم ولی گاز میگیره (اصلا هم درد نداره ) چیکار کنم درست بشه و دیگه گاز نگیره؟؟
سلام ایلیای عزیز،
لازمه آموزش ببینه و متوجه بشه که گاز گرفتن درست نیست. میتونین برش گردونین داخل قفس یا دیگه بهش تشویقی ندین اون لحظه. هرموقعم که رو دستتون بود و گاز نگرفت بهش تشویقی بدین که ترغیب بشه همین رفتار خوبو برای تشویقی گرفتن ادامه بده.
سلام خسته نباشید
من خیلی فک کردم که پرنده چی بخرم حالا طبق الویت هان به این دو پرنده رسیدم عروس هلندی و ملنگو میخواستم بدونم کدومشون بهترن با شرایط من
1_رام و دستی باشه
۲_گاز نگیره و وحشی نباشه
۳_ صرو صداش کم باشه
راحت تر باشه شرایط نگه داریش
ممنون میشم اگه بگید کدومش بهتره
و سنی که برای رام کردن و تربیت خوبه رو هم بگید ممنون
سلام امیرحسین جان
با توجه به شرایطی که گفتی توصیه میکنم ملنگو بگیری. چون عروس هلندی ها یکم جیغ جیغو هستن
اثلا جیغ جیغو نیستنشما الکی فکر میکنی عروس هلند اگر تنها باشه یکم فکر میکنه
سلام ممنون از اینکه این کتاب رو منتشر کردین من همیشه دوست داشتم به عروس هلندیم یاد بدم چیزی رو که میخوام رو برام بیاره ممنون از سایت فوقالعاده تون
سلام وقت شما بخیر
شما تو مشخصات کتاب تعداد صفحات رو نوشتین ۲۰۰ صفحه ولی وقتی نسخه کامل رو خریدم و دانلود کردم ۱۵۷ صفحه است
سلام
بله شما ورژن قدیمی رو دانلود کردین که الان لینکش اصلاح شده. لطفا از طریق لینک زیر به واتسپ پشتیبانی پیام بدین تا ورژن جدید کتاب رو براتون ارسال کنن:
https://wa.link/iw49uz
شماره: ۰۹۱۰۴۹۶۷۹۴۱
سلام خسته نباشید ببخشید من یه جفت عروس هلندی دارم که عروس نر خیلی شدید مستی میکنه امروز ماده رفت داخل لونه دو دقیقه ای میشه موند بعد به درو دیوار نوک میزد بعد درومد میخواستم چیکار کنم جفت گیری کنن چی بدم چیکار کنم
سلام مهدی عزیز،
برای جفتگیری غیر از اینکه لازمه شرایط محیطی رو براشون فراهم کنین کار دیگه ای لازم نیست بکنین و باید فرصت بهشون بدین که خودشون باهم جفت بشن.
اگه به بلوغ جنسی نرسیده باشن از جفتگیری دوری میکنن. میزان نور روزانه رو باید زیاد کنین، قفسشون جای آروم و بدون مزاحمت باشه و لونه ی مناسب داشته باشن. برای راهنمایی بیشتر میتونین این کتاب رو مطالعه کنین:
کتاب ۰ تا ۱۰۰ پرورش عروس هلندی
سلام . من میخوام دو تا عروس هلندی بگیرم . بعد از اینکه خریدم باید به دامپزشک ببرمشون؟ .
و اینکه اگر نبرم مشکلی پیش میاد ؟ آخه به دلیل کرونا شاید نتوانم به دامپزشک بیارمشون ☹🦜
سلام بهاره جان،
بهترین کار اینه که وقتی از حیوونی میخواین نگهداری کنین اول از همه به دامپزشک مراجعه کنین که معاینات اولیه و تستای مهم رو براش انجام بدن تا سلامتش تضمین بشه.
سلام من یه عروس ماده دارم میخوام بدونم چیکار باید بکنم وقتی آوردنش جنگل یا حیات یا جاهای دیگه فرار نکنه پیشم باشه
سلام امیرمحمد عزیز،
هم این کتاب میتونه کمکتون کنه. هم در مقاله مخصوص عروس هلندی قسمت سوالات متدوال توضیحات لازم داده شده ممنون میشم مطالعه کنین.
یه عروس هلندی هریدم ولی وحشیه و گاز می گیره چجوری می تونم اهلیش کنم؟؟
سلام روشا جان،
پروسه ی اهلی کردن پرنده ها زمانبره و صبرو حوصله میخواد.
پیشنهاد میشه هفته ی اول کاریشون نداشته باشین که به شما محیط اطرافشون عادت کنن. یعنی صرفا فقط ظرف آبو غذاشونو عوض میکنینو و با فاصله باهاشون آروم صحبت میکنین.
هدفتون از اهلی کردنشون اینه که به پرنده نشون بدین که خطری براش نیستین و کسی هستین که بهش غذا و توجه میده.
اول از همه، غذاشونو تا عصر در دسترس نمیذارین، صبح سعی میکنین چیزای جذابی (مثل بادوم زمینی، مارک بیسکوییت میمون و یا سیب) رو بهشون نشون بدین تا بیان از انگشتتون بگیرن.(اگه از انگشتتون گرفتن و انداختن اونقدر ادامه بدین تا پرنده کلا سیر بشه و تمایلی نداشته باشه، اینجوری رابطتون قوی تر میشه) اگه نگرفتن، اون لحظه دیگه ادامه نمیدین و دوباره برمیگردین. چه از انگشتتون بگیرن چه نه یادتون باشه که تا ظهر همه ی اینارو در اختیارشون بذارین و خورده باشن تا گشنه نمونن! اگه احساس کردین تو این دوره پرنده ها لاغر شدن بلافاصله همه ی غذارو دراختیارشون میذارین تا دوباره قوت بگیرن و تا اونموقع تمرینو تعطیل میکنین.
وقتی از مرحله ی قبل مطمئن شدین که خوب پیش رفته، مرحله بعد اینه که در قفس رو براشون باز بذارین و فاصله بگیرین، بعد اینکه روی قفس نشستن، خیلی آروم میرید طرفشون. اینجا اگه دیدین پرنده ها مضطرب شدن ادامه نمیدین، یه مدت اینکارو انجام میدین تا بهتون عادت کنن، و وقتی نزدیک میشین و مضطرب نشدن، بهشون غذای موردعلاقشو میدین (دقت کنین این غذای موردعلاقه همیشه در دسترسشون نباشه چون دیگه عادت میکنن بهش و بهتون عکس العملی نشون نمیدن) صبر میکنین و تشویقشون میکنین که خودشون به قفس برگردن و اصلا نخواین با دست بگیرینشون و اگه بازم نرفتن، با یه حوله آروم منتقلشون کنین به قفس.
مرحله ی بعدی با چوب های نشیمنگاه آشناشون میکنین، به این صورت که چندروز صرفا چوبو روی قفس میذارین تا پرنده ها بهش عادت کنن و نترسن. بعد چوبو جلوشون میذارین، هدف اینه که برن روش و اگه نرفتن، خیلی ملایم با چوب فشار میدین به زیر قفسه سینشون تا بپرن روی چوب. موفق که شدین چندبار اینکارو باید تکرار کنین تا بدون تردید روی اون بمونن.
برای مرحله ی بعدی یه چوب دوم رو هم استفاده میکنین به اینصورت که میخواین بهشون یاد بدین از یه چوب به چوب دیگه برن. موفق که شدین به مرور اندازه ی یه چوبو کوتاه میکنین (مثلا از ۹۰ سانت به ۶۰ سانت) تا اینکه با دست خودتون جایگزین کنین. توی این مرحله دقت کنین که پرنده ها قبل اینکه روی چوب یا دستتون بخوان بیان اول با نوکشون امتحان میکنن پس اصلا دستتونو یهویی عقب نکشین وگرنه زحماتتون هدر میره. به قصد گاز گرفتن قرار نیست نوک بزنن!
درنهایت برای اینکه بتونین با دستتون نوازششون کنین باید اینکارو انجام بدین:
یه شاخه ی کوچیک و ظریفو بهشون معرفی میکنین و میذارین ازتون بگیرن و مزه و بررسیش کنن، بعد خیلی خیلی آروم با نوک چوب به پشت سرشون میزنین تا زمانیکه به این حرکت عادت کنن. به مرور طول چوب رو کوتاه و کوتاهتر میکنین تا اینکه با انگشتتون جایگزینش کنین، سعی کنین بعدش جاهای دیگه رو هم نوازش کنین و به هیچ عنوان به زور کاریو انجام ندین.
سلام شما ک رایگانشم گذاشتید چرا لینک پولی رو حذف نمیکنید؟ الان من پول رو پرداختم …میبینم رایگانشم هست …خب چرا؟?????
09386050052
سلام دوست عزیز رایگانش فقط چندصفحه اوله کتابه که نوشته شده برای مطالعه بقیه کتاب، میتونن کتاب رو خریداری و دانلود کنن
کتاب کامل رو من خریدم ۳۵ صفحه درسته؟
بله درسته معمولا ۷ یا ۸ صفحه رو رایگان قرار میدیم برای نمونه
من یه عروس هلندی داشتم مریض شد مرد.اون هم حرف میزد هم خیلی باهام دوست بود.یکی دیگ خریدم یک ساله دارمش ولی هنوز میترسم ازم نه که نوک بزنه ولی فرار میکنه ازم کارشو شده برگه غذا بخوره باید رد قفس بخوابه
سلام حسین عزیز،
قابلیت اهلی و دستی شدن هر پرنده با اونیکی فرق داره.
محیط آرومی رو براش فراهم کنین که کمتر درارتباط با سرو صدا و افراد مختلف باشه، هربار با حوصله سعی کنین نزدیک قفس بشین و اگه ترسید اونقدر اینکارو تکرار میکنین تا که به حضورتون نزدیک قفس عادت کنه، بعد سعی کنین تشویقش کنین که غذای موردعلاقه یا تشویقیشو از دست خودتون بگیره. به مرور مراحل اهلی و دستی شدنشو انجام بدین تا اینکه کاملا باهاتون اوکی باشه.