11 بیماری پوستی شایع در سگ‌ها + علائم و درمان

بیماری های پوستی سگ

مشکلات و بیماری ‌های پوستی در سگ ها و حیوانات خانگی بسیار شایع هستن؛ این بیماری‌ها به ویژه در سگ‌ها که هرروز بیرون می‌رن و در فضای بیرون پیاده‌روی می‌کنن بیشتر هم دیده می‌شه. البته اگه راه‌های پیشگیری و مراقبت از سگتون رو بلد باشید به خوبی می‌‍‌تونید از بسیاری از این بیماری‌ها جلوگیری کنید. بنابراین در این مطلب قصد داریم مهم‌ترین بیماری ‌های پوستی در سگ رو بهتون معرفی کنیم و در مورد علائم، راه‌های انتقال و همینطور درمان اونا با شما صحبت کنیم. پس در ادامه با ما در پت پرس همراه باشید.

پوست سالم سگ چه ویژگی‌هایی باید داشته باشه؟

وظیفه ما صاحبان سگ اینه که با بررسی و معاینه مداوم پوست و موی سگ رو از نظر بیماری‎های مختلف چک کنیم تا در صورت مشاهده هرگونه علائم غیرعادی سریع بتونیم سگمون رو پیش دامپزشک ببریم.

پوست سالم و طبیعی سگ بسته به پیگمنت و رنگ‌دانه‌های نژاد و ظاهر سگ به رنگ صورتی یا سیاه باید باشه.

پوست سالم عاری از هرگونه زخم، پوسته پوسته، التهاب و بثورات پوستی هست و سگ به طور طبیعی گاهی خودش رو می‌خارونه و نه بیشتر.

اگه قسمتی از پوست سگ داغ‌تر از بقیه قسمت‌هاست می‌تونه علامت نوعی التهاب یا بیماری های پوستی در سگ باشه.

موهای سگ باید درخشان و سرزنده باشن و با کشیدن موها  به راحتی کنده نشن. همینطور نباید هیچ گونه علامتی از کچلی موضعی یا ریزش موی بیش از حد در سگتون وجود داشته باشه.

سگ‌ها در تمام طول سال موهاشون می‌ریزه و در برخی فصول مثل بهار و پاییز موریزی بیشتری دارن. برخی نژادهای سگ بیشتر از بقیه نژادها ریزش مو دارن. اما هرگونه ریزش موی غیرعادی یا شدید به جز مواردی که گفتیم باید با دامپزشک آنلاین در میون گذاشته بشه.

علائم بیماری پوستی در سگ

علائم بیماری های پوستی در سگ

خارش پوست یکی از اولین و قابل مشاهده‌ترین علائم وجود بیماری های پوستی در سگ هست. البته بدون مشورت با دامپزشک یا دامپزشک آنلاین نمی‌شه دقیقا نوع بیماری پوستی رو مشخص کرد؛ اما باید مراقب سگتون باشید و با مشاهده این علائم اونو پیش دامپزشک ببرید یا با دامپزشک آنلاین مشورت کنید. (مطلب مرتبط: درمان خارش بدن سگ)

هرچند سگ‌ها هم مثل ما آدم‌ها گاهی بدنشون رو می‌خارونن و این رفتار کاملا طبیعی و نرماله. اما اگه دیدید که سگتون بیش از حد داره گوش، سر، دم یا هرجای بدنش می‌خارونه پس باید اونو از لحاظ بیماری های پوستی بررسی کنید.

بیماری های پوستی در سگ به جز خارش علائم دیگه‌ای هم دارن که مهمترین اونا عبارتند از:

  • زخم‌های پوستی (مطلب مرتبط: علت زخم شدن بدن سگ)
  • خشکی پوست
  • راش و بثورات پوستی
  • مشاهده توده و برآمدگی روی پوست
  • سرخی و قرمزی پوست
  • شوره و پوسته
  • ریزش موی سگ به صورت غیرعادی و موضعی
  • مشاهده جای نیش و گزش
  • مشاهده حشراتی مثل کک و کنه روی پوست یا لای موها

مشکل پوستی سگت رو همین الان با دامپزشک آنلاین درمیون بذار

در صورتی که به مشکل پوستی در سگت شک کردی، همین الان ازش عکس بگیر و برای دامپزشک آنلاین ارسال کن تا دامپزشک مشکل پوستی سگ رو تشخیص بده و بهت بگه برای رفعش چه اقدامی انجام بدی.

همین الان از دامپزشک کمک بگیر
دامپزشکان ما آنلاین هستند
پت پُرس با تمام تجربه و تخصصی که داره، همیشه و همه جا همراه تو و حیوون خونگی دلبندته. مشتاقانه منتظر پاسخگویی به سوالاتت هستیم تا بتونیم به بهبود کیفیت زندگی پت‌هامون کمک کنیم

برس کشیدن روی پوست سگ

چطور از گسترش بیماری های پوستی در سگم پیشگیری کنم؟

لازمه که مرتب بدن سگتون رو بررسی کنید و با مشاهد هرگونه از علائم بالا پیش دامپزشک ببرید. همین طور هربار بعد از بیرون بردن سگ سطح پوست، لای موها و گوش‌هاشو چک کنید تا یه موقع حشرات و انگل‌های مختلف به بدنش نچسبده باشن.

یکی از دلایلی که دامپزشکان بر برس کشیدن مرتب و روزانه سگ‌ها، حتی سگ‌های موکوتاه تاکید می‌کنن اینه که زودتر متوجه هرگونه علائم بیماری های پوستی در سگ بشید و برای درمان اقدام کنید.

در حین برس کشیدن می‌تونید تمام سطح پوستش رو بررسی کنید و در صورت مشاهده هرگونه علائم غیرطبیعی سگتون رو پیش دامپزشک ببرید.

اکثر سگ‌ها بعد از غذا خوردن و در طول فصل‌های خاص به ویژه بهار خودشونو بیشتر می‌خارونن که معمولا نشانه آلرژی و حساسیت فصلیه. خلاصه که هرچقدر حواستون بیشتر به سگتون باشه زودتر می‌تونید متوجه بیماری بشید و وقتی پیش دامپزشک می‌رید با دادن شرح حال دقیق‌تر به بهبود سگتون کمک بیشتری بکنید.

مهم ترین بیماری های پوستی در سگ

بخش عمده بیماری‌ها و مشکلات پوستی در سگ‌ها به خاطر آلرژی و واکنش آلرژیک، انگل‌های مختلف و انواع بیماری عفونی سگ مثل عفونت‌های باکتریایی و عفونت‌های قارچی به وجود میان. برخی از این بیماری‌ها به ما آدما هم قابل انتقاله و لازمه که مراقبت‌های لازم رو انجام بدید (در این رابطه بخونید:بیماری‌های مشترک سگ و انسان).

در ادامه ۱۰ مورد از رایج‌ترین بیماری‌ های پوستی در سگ ها و روش درمان اونا رو با هم بررسی می‌کنیم.

۱. آتوپی یا حساسیت و آلرژی محیطی

خارش شدید و ناگهانی به ویژه در قسمت‌های صورت، سینه و شکم میتونه نشون‌دهنده‌ این باشه که سگ در برابر عوامل حساسیت‌زای محیطی قرار گرفته و اونا رو عمدتا از طریق استنشاق وارد بدنش کرده.

نوعی از آلرژی که «آتوپی» نام داره مشابه همون مشکلیه که در انسان‌ها حساسیت فصلی رو به وجود میاره!

با این تفاوت که در سگ‌ها به جای عطسه و آبریزش بینی به صورت خارش پوستی خودش رو نشون میده و سگ دائم خودشو لیس می‌زنه و می‌خارونه. (مطلب مرتبط: لیس زدن نشانه چیست؟)

تشخیص بیماری: از معمول‌ترین عوامل حساسیت زای محیطی علف، گرد و غبار یا گرده‌های گیاهان و مواد شوینده هستن که دامپزشک با انجام آزمایش خون می‌تونه این موضوع رو مشخص کنه.

درمان: درمان آلرژی‌های محیطی معمولا سخته و در موارد حاد با شامپو، قرص و تزریق درمان میشه. البته در سال‌های اخیر داروهای جدیدی به بازار اومده که مقاومت سگ رو در برابر این موارد بیشتر می‌کنه وعلائم حساسیت زا رو تا حد زیادی کاهش میده.

فولیکولیت در سگ

۲. حساسیت به غذا

خارش شدید و رو به افزایش در قسمت‌های صورت، پاها، گوش‌ها و مقعد می‌تونه نشانه‌های حساسیت سگ به یک ماده غذایی باشه. سگ‌ها ممکنه نسبت به یک نوع خاص پروتئین مثل گوشت گاو، تخم مرغ، مرغ و لبنیات حساسیت نشون بدن. هرچند برخی مواد غذایی مثل گندم یا حتی سبزیجات هم می‌تونه باعث واکنش آلرژیک در بعضی سگها بشن (مطلب مرتبط: غذای سگ).

درمان: درمان آلرژی غذایی در سگها مثل ما آدمها شامل  یک دوره حذف کاملِ اون ماده از رژیم غذاییشه که بنا به تشخیص دامپزشک بین ۸-۱۲ هفته طول میکشه. در طول این دوره باید از دادن هرگونه ماده غذایی که احتمال حساسیت وجود داره خودداری کنید تا علائم آلرژیک در سگ درمان بشه.

۳. فولیکولیت یا التهاب فولیکول‌های مو

فولیکولیت یعنی تورم و التهاب فولیکول‌های مو و اغلب در سگ‌هایی اتفاق می‌افته که درگیر یک مشکل پوستی دیگه مثل آلرژی یا جرب هستن. این بیماری به صورت زخم، التهاب و برآمدگی روی سطح پوست خودش رو نشون میده.

درمان: دامپزشک معمولا برای درمان این بیماری شامپو، آنتی بیوتیک‌های خوراکی و پمادهای ضدباکتریایی تجویز می‌کنه تا علائم پوستی و عفونت رو از بین ببره.

بیماری های توله سگ

۴. ایمپتیگو یا زردزخم

ایمپتیگو یه بیماری مسری پوستیه که بیشتر در توله‌ها و به صورت تاول‌های کوچک در سطح پوست، به ویژه در قسمت شکم دیده می‌شه. این تاول‌ها ممکنه بترکن و باعث انتشار و گسترش بیشتر آلودگی و همینطور درد و خارش در توله سگ بشن.

درمان: درمان ایمپتیگو یا زرد زخم در سگ معمولا با تجویز آنتی بیوتیک و شستشو توسط دامپزشک انجام می‌شه.

۵. عفونت مخمر پوستی در سگ

نواحی گرمتر بدن سگ مثل کانال گوش، بین انگشت‌ها، کشاله ران و نواحی تناسلی می‌تونه مبتلا به عفونت‌های مخمری بشن. در نتیجه این عفونت پوست ضخیم می‌شه و سگ مدام این نواحی رو می‌خارونه یا گاز می‌گیره. عفونت مخمری حتی می‌تونه باعث تغییر رنگ پوست بشه و بوی بدی رو ایجاد کنه.

درمان: شیوه درمان عفونت مخمری معمولا با تجویز کرم موضعی، شستشو با شامپوی مخصوص و قرص انجام می‌شه تا علائم آزاردهنده رو کاهش بده و عفونت رو در نواحی درگیر از بین ببره.

همین الان از دامپزشک کمک بگیر
دامپزشکان ما آنلاین هستند
پت پُرس با تمام تجربه و تخصصی که داره، همیشه و همه جا همراه تو و حیوون خونگی دلبندته. مشتاقانه منتظر پاسخگویی به سوالاتت هستیم تا بتونیم به بهبود کیفیت زندگی پت‌هامون کمک کنیم

کچلی در سگ

۶. درماتوفیتوز، کچلی یا قارچ پوستی

درماتوفیتوز یکی از رایج‌ترین بیماری های پوستی در سگ ها و همینطور انسانه و به وسیله قارچ‌هایی به اسم درماتوفیت ایجاد میشه.

عفونت قارچی خودش رو به صورت کچلی‌های گرد یا سکه‌ای، پوسته پوسته شدن و شوره پوست نشون می‌ده و اغلب نواحی سر، پنجه‌ها، گوش‌ها و پاهای جلویی سگ رو درگیر می‌کنه. سطح پوست سگ بخاطر خاروندن شدید سگ ممکنه قرمز و حتی ملتهب بشه و باعث مشکلات و عفونت بیشتر پوست بشه.

درمان: ازونجایی که این بیماری به انسان‌ها و همینطور حیوانات دیگه مثل گربه هم قابل انتقاله با مشاهده هرگونه علائم ریزش مو موضعی و کچلی سریع سگتون رو پیش دامپزشک ببرید. دامپزشک با درمان‌های موضعی مثل شامپو و پماد، درمان خوراکی یا تزریق می‌تونه این بیماری رو درمان کنه.

درمان کک و کنه در سگ

۷. کک و کنه، انگل‌های خونخوار و خطرناک

کک و کنه در سگ با مکیدن خون اون می‌تونن باعث ایجاد ناراحتی و بیماری های پوستی در سگ بشن و جزء رایج‌ترین بیماری های انگلی در سگ هستن.

این انگل‌ها وارد پوست سگ می‌شن و باعث ایجاد واکنش آلرژیک در سگ می‌شن و سگ به خاطر تحریک شدن پوستش دائم خودش رو می‌خارونه. در برخی سگها علائم واکنش آلرژیک خیلی شدیدتره و به صورت  پوست ملتهب و قرمز شده خودشو نشون می‌ده و سگ برای خلاص شدن از خارش و تحریک پوستی مدام خودش رو می‌خارونه یا اون قسمت رو گاز می‌گیره و می‌جوه.

درمان: دامپزشک بعد از معاینه با تجویز درمان‌های موضعی یا تزریق این انگل‌ها رو از بین می‌بره. البته بسته به حجم و شدت انگل‌ها دوره درمان می‌تونه کوتاه یا طولانی‌تر بشه.

کک و کنه انگل‌های خونخواری هستن که می‌تونن تا مدت‌ها بدون میزبان در لابلای پرز فرش و ملحفه و … زنده بمونن. بنابراین خیلی مهمه که خونه‌تون رو با جاروبرقی تمیز کنید، رختخواب و جای خواب سگ رو بشورید و با کامل کردن دوره درمان و ویزیت مجدد مطمئن بشید که همه انگل‌ها از بین رفته باشن.

بیماری جرب در سگ

۸. بیماری جرب یا گال پوستی

جرب یا گال یکی از شدیدترین بیماری‌ های پوستی در سگ هست که به خاطر حشرات-انگل‌های بسیار ریزی به وجود میاد که روی پوست و موی سگ زندگی و تغذیه می‌کنن. برای اطلاعات کامل در مورد این بیماری حتما یه سری به مقاله جرب سگ بزنین.

دو نوع بیماری جرب وجود داره:

۱ . جرب دمودکس: به خاطر نوعی انگل ریز و میکروسکوپی به اسم کنه دمودکس به وجود میاد که بیشتر توله‌ها و سگ‌های زیر یک سال، سگ‌های پیر و سالخورده و سگ‌هایی با سیستم ایمنی بدن ضعیف رو درگیر کنه.

۲ . جرب سارکوپتیک: که به دلیل وجود کنه‌های سارکوپتیک به وجود میاد؛ خارش بسیار شدیدی ایجاد می‌کنه و اغلب در نواحی گوش شروع می‌شه و گسترش پیدا می‌کنه. علائم این جرب شامل ریزش مو همراه با خارش شدید و قرمزی پوست در نواحی آسیب دیده است.

درست مثل کک و کنه، اگه سگتون مبتلا به جرب شده حتما جای خوابش رو بشورید و از تماس سگ با حیوانات دیگه خودداری کنید.

درمان: دامپزشک یا نمونه گیری و معاینه پوست زیر میکروسکوپ می‌تونه وجود این انگل‌ها رو تشخیص بده. درمان جرب عمدتا شامل تجویز قرص و شستشو با شامپوی مخصوصه تا با کشتن و از بین بردن انگل‌ها و علائم آزاردهنده‌‍ای مثل خارش و التهاب پوستی هم کاهش پیدا کنه.

شوره سر در سگ

۹. شوره سر یا مو در سگ

سگ‌ها هم مثل ما آدما می‌تونن دچار شوره سر و خشکی پوست بشن. شوره سر یکی از رایج‌ترین بیماری های پوستی در سگ هست که معمولا نشونه یه مشکل جدی‌تر مثل یه نوع عفونت می‌تونه باشه.

بعضی نژادهای سگ مستعد خشکی پوست به ویژه در فصل سرما و زمستان هستن و تغذیه و رژیم غذایی هم تاثیر زیادی در این وضعیت داره:

منابع باکیفیت و غنی پروتئین،  اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ همگی به سلامت و تقویت پوست و موی سگ کمک می‌کنن.

درمان: شوره به تنهایی مشکل ساده‌ایه و دامپزشک با تجویز شامپوهای مخصوص به راحتی اون رو برطرف می‌کنه. البته حتما سگتون باید توسط دامپزشک معاینه بشه تا خدای ناکرده این شوره دلیل و نتیجه یه مشکل و بیماری جدی‌تر نباشه.

۱۰. بیماری خودایمنیِ لوپوس

لوپوس یه بیماری خودایمنی است؛ یعنی سیستم ایمنی بدن خودِ سگ به سلول‌ها حمله می‌کنه و باعث بیماری و مشکل می‌شه. در صورتی که بدن سگتون به ویژه اطراف بینی، چشم‌ها و پنجه‌ها دچار زخم‌ها و التهابهات پوستی شده و درمانش مدت زمان زیادی طول می‌کشه می‌تونه نشونه اختلال خودایمنی باشه.

لوپوس در صورتی که به موقع تشخیص و درمان نشه می‌تونه منجر به مشکلات سلامتی جدی بشه؛ بنابراین در صورتی که زخمی در بدن سگ وجود داره و التیام و بهبودیش بیش از حد طول کشیده حتما با دامپزشک مشورت کنید.

 

مشکلات پوستی در سگ

۱۱. انواع لکه های پوستی

سگ‌ها به احتمال بالا در طول زندگی بارها دچار لکه‌های پوستی میشه. هر کدوم از لکه‌های پوستی دلایل خودشونو دارن اما بین لکه‌های مختلف، لکه‌های سیاه علل خطرناک‌تری دارن.

لکه های سیاه روی پوست سگ معمولا به چند دلیل ایجاد میشن:

  • جوشهای سرسیاه (توی مطلب جوش سگ می‌تونین در مورد علت و درمان انواع جوش‌ها اطلاعات بیشتری به دست بیارین)
  • تومور
  • آلرژی پوستی
  • عفونت قارچی
  • انگلهای پوستی

برای تشخیص علت این لکه‌ها حتما باید به دامپزشک مراجعه کرد تا با تشخیص به موقع، مناسب‌ترین روش درمانی را به شما پیشنهاد بدن.

نظر شما چیه؟

تا حالا سگتون دچار یکی از بیماری های پوستی شده؟ چه اقدامات و درمان‌هایی براش انجام دادید و چطور روند بهبودیش رو سریعتر کردید؟ به نظرتون چطور می‌شه از بروز بیماری های پوستی در سگ پیشگیری کرد؟ لطفا برای ما کامنت بگذارید و نظر، تجربیات و سوالات خودتون در مورد مشکلات و بیماری های پوستی در سگ ها رو با ما در میون بگذارید. ما در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ می‌دیم.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
4.5/5 - (18 امتیاز)
زهرا مظاهری
نویسنده: زهرا مظاهری
نویسنده: زهرا مظاهری
مترجم انگلیسی و فرانسه‌‌ام و در زمینه‌های مختلف تولید محتوا انجام دادم. به حیوانات و مخصوصا گربه‌ها علاقه زیادی دارم و امیدوارم با مقالاتی که می‌نویسم بتونم سهم کوچکی در ترویج فرهنگ صحیح نگهداری و رفتار با حیوانات خانگی داشته باشم.
دیدگاه شما
اگر سوالی ذهنتان را درگیر کرده یا نظری دارید با ما در میان بگذارید.
مهنازکشاورز
نوشته شده در: ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۱

سلام خیلی مفید بود ممنون ازبرنامه خوب شما
سگ من بدنش میلرزه گشنه هم نیست حتی بعد غذا میشه راهنمایی کنید

ارش کریمی
نوشته شده در: ۱۲ خرداد, ۱۴۰۰

سلام مقاله خیلی خوبی بود من یک سگ سرابی دارم توله سگ دیگه چند وقت که سگ سرابی زیر باهاش خیلی میخانه چشماش ریخته وپوست قرمز شده کک داره

ریحان
نوشته شده در: ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۰

سلام من یه تریر دارم بعد موهاش همه نمد شده بود بردم دامپزشکی با ماشین کلش رو زد دیروز
ولی پوستشو سرخی داره یه قسمت از بدنشم انقد خارونده زخم شده
یه سری لک قهوه ای دایره ای شکل هم داره .این قارچ گرفته؟

دکتر صبا ژاله
نوشته شده در: ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۰

سلام ریحان جان
این شرایطی که میگی به جرب زدگی شبیهه تا قارچ اما این فقط یک احتماله و تا به خوبی از نزدیک بررسی نشه نمیشه گفت قطعا چیه

رضا جهان
نوشته شده در: ۸ آذر, ۱۳۹۹

سلام من از یه توله نوزاد سر راهی نگهداری میکنم اوایل یه سری حشرات ریز مشکی زیر موهاش میرفتن که به سختی توی حمام آنهارو جدا میکردم الان خبری از اونا نیست ولی روی شکم توله ومفصل پا خشکی ایجاد شده که دائم خودشو میخارونه و گاز میگیره چه کار کنم؟

دکتر شیدا کریمی
نوشته شده در: ۸ آذر, ۱۳۹۹

سلام دوست عزیز ، لازمه اطلاعات بیشتر و عکس در اختیارمون بزارین ، برای راهنمایی بیشتر میتونین به دامپزشک آنلاین مراجعه کنین

ساینا
نوشته شده در: ۲۰ آذر, ۱۳۹۹

باید قرص زد کک براش تهیه کنید

طناز
نوشته شده در: ۷ آذر, ۱۳۹۹

سلام من یه هاسکی ۱۰ماهه نر دارم پشت پای راستش قرمز شده ،(یه رنگی مایل به قرمز که قابل تشخیصه )می خواستم بدونم آیا ممکنه بیماری پوستی داشته باشه؟چون به نظر می‌رسد رنگ موهای آن قسمت از پاش اون رنگیه و دردی هم نمی کنه ولی نگرانم که نکنه بیماری پوستی باشه
چندین بار هم دیدم روی همین پاش رو با دندون می‌گیره و یه جورایی لیس می‌زنه.
لطفا کمکم کنید

دکتر شیدا کریمی
نوشته شده در: ۷ آذر, ۱۳۹۹

سلام طناز عزیز ، عوامل مختلفی میتونه باعثش شده باشن ، لازمه اطلاعات بیشتر و حتی عکس در اختیارمون بزارین تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم.کلینیک آنلاین

حامد
نوشته شده در: ۱۴ آبان, ۱۳۹۹

سلام من ژرمن ۸ ماهه دارم روی ساق دستا و پشت پاهاش مثل سکه برامده شده و پوست پوست میشه دیروز روی دم و پشت کمرش زخم دیدم خیلی موهاش میریزه خیلی خیلی نگران هستم اگه میشه راهنمای کنید منو با تشکر

مریم مشتاق
نوشته شده در: ۱۵ آبان, ۱۳۹۹

سلام حامد عزیز،
برای تشخیص دقیق مشکلای پوستی بهترین کار مراجعه حضوریتون به بیمارستان دامپزشکی هست. اگه امکانش رو ندارین میتونین عکس ضایعه رو به همراه اطلاعات بیشتر دراختیارمون بذارین تا بتونیم راهنماییتون کنیم:
با مشاوره دامپزشکی آنلاین کنار شما هستیم (سوال مستقیم و تخصصی از دامپزشکان پت پرس)

نرگس
نوشته شده در: ۲۴ مهر, ۱۳۹۹

سلام من سگ از نژاد کین کورسو دارم مدتی هست که یک سری دونه هایی سفت زیره فک و دوره دهان و نواحیه نزدیک به داخل گوش،پشت آرنج و زانوی سگم مشاهده میکنم و وقتی هم بازیگوشی میکنه این دونه ها میپوکن و مثل جوش خون از اون ها خارج میشه به من اطلاع دادن که داروی کلروهگزیدین رو واسش تهیه کنم اگه میشه لطفا یک راهنمایی بکنین

مریم مشتاق
نوشته شده در: ۲۸ مهر, ۱۳۹۹

سلام نرگس جان،
مشکلات پوستی برای تشخیص بهتر نیاز به معاینه بالینی دارن، بهترین کار اینه که برای معاینه و تستای بالینی حضوری به بیمارستان دامپزشکی مراجعه کنین، اگه امکانش رو ندارین میتونین عکس ضایعات رو برامون ارسال کنین تا بتونیم بهتر راهنماییتون کنیم:
با مشاوره دامپزشکی آنلاین کنار شما هستیم (سوال مستقیم و تخصصی از دامپزشکان پت پرس)

هما
نوشته شده در: ۳۰ شهریور, ۱۳۹۹

با درود
من سگ شیتزو دارم که پنج ساله است ، چند هفته است متوجه شدم لکه های پوستی تیره روی بدنش زیاد شده ، البته قبلا هم قسمت پشت بدن لکه هایی داشت اما نمیدونم برای چی این لکه ها هم بیشتر شده و هم تیره تر؟!؟!؟! من باید نگران باشم ؟ چه کاری باید انجام بدم؟

مریم مشتاق
نوشته شده در: ۱۶ مهر, ۱۳۹۹

سلام هما عزیز
مشکلات پوستی به معاینات بیشتر نیاز داره. پیشنهاد میکنم درصورت امکان حضوری به بیمارستان دامپزشکی مراجعه کنین و اگه امکانش رو ندارین میتونین عکس ضایعه به همراه اطلاعات بیشتر رو از طریق مشاوره آنلاین دراختیارمون بذارین تا بتونیم راهنماییتون کنیم:
با مشاوره دامپزشکی آنلاین کنار شما هستیم (سوال مستقیم و تخصصی از دامپزشکان پت پرس)

امیر
نوشته شده در: ۱۶ شهریور, ۱۳۹۹

سلام ببخشید سگ من هاسکی یه رو بدنش روی گوشش دونه های ریز مشگی
شبیه خاکشیر ریخته اون از چیه

دامپزشک پت پُرس
نوشته شده در: ۱۶ شهریور, ۱۳۹۹

سلام امیر عزیز،
مشکلات پوستی به معاینات بیشتر نیاز داره. پیشنهاد میکنم درصورت امکان حضوری به بیمارستان دامپزشکی مراجعه کنین و اگه امکانش رو ندارین میتونین عکس ضایعه به همراه اطلاعات بیشتر رو از طریق مشاوره آنلاین دراختیارمون بذارین تا بتونیم راهنماییتون کنیم:
با مشاوره دامپزشکی آنلاین کنار شما هستیم (سوال مستقیم و تخصصی از دامپزشکان پت پرس)

فاطمه
نوشته شده در: ۷ تیر, ۱۳۹۹

سلام من میخوام یه روتوایلر بگیرم و یه سوال داشتم انگل های خونخوار به انسان هم منتقل میشه

دامپزشک پت پُرس
نوشته شده در: ۲۲ تیر, ۱۳۹۹

سلام فاطمه جان،
بله بعضیاشون برای انسان هم مشکل زا هستن برای همینه که توصیه میشه اقدامات ضد انگلی و برنامه های واکسیناسیون حتما پیگیری بشن که مشکلی برای خودشون و شما نداشته باشن.