تربیت سگ نگهبان

نکات طلایی در تربیت سگ نگهبان که لازمه بدونید

چگونه سگ را نگهبان کنیم؟ آموزش سگ نگهبان کار حساس و پیچیده‌ایه و نیاز به اطلاعات و تجربه و مهارت بالا داره. به همین دلیل حتما لازمه از راهنمایی‌های مربیان و کتاب‌های مرجع و مقالات معتبر استفاده کنید تا به درستی سگتون رو آموزش بدید. در این مقاله قصد داریم در مورد روش و شیوه صحیح تربیت سگ نگهبان صحبت کنیم و نکات تربیتی مهم رو بهتون یاد بدیم. پس در ادامه با ما در پت پرس همراه باشید.

آموزش تربیت سگ برای نگهبانی

آیا نژاد سگتون برای نگهبانی مناسبه؟

اگه تازه قراره یه سگ بیارید و برای نگهبانی تربیتش کنید باید اول در مورد نژادهای مناسب نگهبانی اطلاعات خوبی داشته باشید.

نکته خیلی مهم اینه که هر نژاد سگی برای نگهبانی مناسب نیست.

بعضی از نژادهای سگ هستن که به طور غریزی سگ نگهبان هستن و حس محافظت و نگهبانی از آدم‌ها و قلمروشون رو دارن و به همین دلیل هم برای نگهبانی و سگ گارد عالی هستن.

سگ‌هایی که مناسب برای آموزش نگهبانی هستن عبارتند از:

  • سگ دوبرمن پینچر
  • روتوالر
  • بول ماستیف
  • رودژین ریجبک
  • ژرمن شپرد
  • استافوردشایر تریر
  • جاینت اشنازر
  • سگ سرابی

برای اینکه در مورد نژادهای مناسب برای نگهبانی بیشتر بدونید پیشنهاد می‌کنیم مقاله بهترین سگ نگهبان در ایران رو مطالعه کنید.

نژادهای مناسب تربیت سگ نگهبان
نژادهایی که برای آموزش نگهبانی به سگ مناسب هستن

از بین تمام نژادها، سگ ژرمن شپرد شاید معروف‌ترین سگ نگهبان و گارد باشه که در مشاغل مختلفی مثل نگهبانی املاک و باغ، گارد شخصی، ارتش و پلیس و … فعالیت می‌کنه.

به دلیل محبوبیت سگ ژرمن به عنوان حیوان خانگی و همینطور سگ نگهبان و بادیگارد، در ایران از این سگ برای نگهبانی استفاده می‌شود. پس اگه شما هم یه ژرمن شپرد دارین و میخواین برای نگهبانی تربیتش کنین، پیشنهاد می‌کنیم مقاله تربیت سگ ژرمن شپرد برای نگهبانی مطالعه کنین.

اگه تفاوت سگ گارد و نگهبان رو نمیدونی و نکات مهم تربیتی برای اونا رو میخوای بدونی، پیشنهاد می‌کنیم حتما ویدیوی زیر رو تا آخر ببین!

آیا شخصیت شما برای تربیت سگ نگهبان مناسبه؟

همیشه ما در مورد ویژگی سگ و نژادش صحبت کردیم، اما در مورد آموزش سگ برای نگهبانی شخصیت و کاراکتر صاحب سگ هم اهمیت فوق‌العاده زیادی داره.

برای تربیت سگ نگهبان باید اعتماد به نفس بالایی داشته باشید و خودتون هم شخصیت جدی، قاطع و محکمی داشته باشید تا بتونید یه سگ نگهبان مطیع و فرمانبردار تربیت کنید.

بیاید با خودمون روراست باشیم: اگه شما هم از اون دسته آدما هستید که اگه سگ بامزه‌تون کمی خودش رو لوس کنه کوتاه میاید و چیزی که می‌خواد رو بهش می‌دید یا بنظرتون جدی بودن (نه تنبیه و دعوا کردن) با سگ کمی ظالمانه و بی‌رحمانه میاد پس احتمالا فرد مناسبی برای آموزش و تربیت سگ نگهبان نیستید.

در این صورت بهتره کار آموزش رو به یه مربی سگ بسپرید. اما اگه به دنبال این هستی که خودت مربی سگت باشی، فرم زیر رو پر کن.

    مشاوره رایگان تربیت سگ

    تربیت سگ مهم ترین دغدغه صاحبای سگ هاست ولی ما در کنار شما هستیم. اگر تمایل دارید در مورد تربیت سگتون با ما صحبت کنید، کافیه شماره تماس خودتون رو در باکس زیر وارد کنید تا کارشناس ما در روزهای آتی باهاتون تماس بگیره

    تصویر مربی سگ

    تفاوت آموزش و تربیت سگ گارد، نگهبان و بگیر

    حالا که نژاد سگ مناسب رو انتخاب کردید وقتشه که از خودتون بپرسید:

    • برای چه کاری به سگ نگهبان نیاز دارید؟
    • آیا سگ گارد می‌خواید یا سگ رو برای نگهبانی و مراقبت از خونه و باغ و املاکتون می‌خواید تربیت کنید؟
    • یا اینکه دوست دارید سگی خشن‌تر و خطرناک‌‌تر داشته باشید؟

    در زمینه آموزش سگ برای نگهبانی دو رویکرد وجود داره:

    1. تربیت سگ برای محافظت و نگهبانی (سگ هشدار دهنده)
    2. آموزش سگ گارد برای حمله به آدم‌ها و هر موجود زنده (به اصطلاح سگ بگیر)!

    بهترین نژادهای سگ نگهبان و گارد

    وظایف و ویژگی‌های سگ محافظ و نگهبان چیست؟

    سگ نگهبان در عین حال که نسبت به حضور غریبه‌‌های مزاحم خشن و هشیاره با شما و اعضای خانواده و آدما رفتار مهربون و دوستانه‌ای داره و سگ خطرناکی محسوب نمی‌شه و به آدما حمله نمی‌‌کنه.

    یه سگ نگهبان خوب و ظیفه‌شناس سگیه که:

    • باهوش و هشیاره
    • حس محافظت و نگهبانی خوبی داره
    • به شما و اعضای خانواده‌تون وفاداره
    • از شما و دارایی‌هاتون محافظت می‌کنه
    • حضور غریبه رو بهتون اطلاع می‌ده
    • و با پارس کردن به موقع باعث فراری دادن دزد و مزاحم و اطلاع رسانی به شما می‌شه.

    در این مقاله درباره روش تربیت سگ برای نگهبانی و محافظت قراره توضیح بدیم.

    چگونه سگ را نگهبان کنیم؟ به خاطر اهمیت بالای تربیت سگ نگهبان از راه درست و اصولی، ما یه کتاب راهنمای جامع در رابطه با آموزش سگ نگهبان و بادیگارد شخصی آماده کردیم که همه نکات تربیتی آموزش سگ نگهبان رو بهتون یاد میده و راهنما و همراه شما در مسیر تربیت سگتون خواهد بود. به همین دلیل بهتون پیشنهاد می‌کنیم این کتاب رو تهیه کنید.

    کتاب الکترونیکی آموزش سگ نگهبان، گارد و بادیگارد شخصی

    اگر نژاد سگتون برای نگهبانی مناسب باشه، میتونین با روش اصولی برای این کار تربیتش کنین.
    این کتاب برای کسانیه که دوست دارن سگشون رو برای نگهبانی تربیت کنن یا بهش یاد بدن سگ گارد باشه و با دستور حمله کنه.

    توجه کنین که قبل از دادن آموزش های این کتاب لازمه سگ شما فرامین مقدماتی رو بلد باشه. در این کتاب به تمامی آموزش‌ها برای نگهبانی، محافظت از اشخاص و مکان‌ها به سگ پرداخته شده است.

    خرید کتاب
    ۱۰۸,۰۰۰ تومان
    کتاب تربیت سگ نگهبان و گارد

    تفاوت سگ بگیر با نگهبان و گارد

    مورد دوم (تربیت سگ برای حمله) رو ما به هرکسی توصیه نمی‌کنیم؛ چون اکثر افرادی که سگ نگهبان می‌خوان مورد اول براشون کافیه و نیازی به تربیت سگ حمله‌ای و خطرناک ندارن.

    اغلب سگ‌های خاصی که برای ماموریت‌های پلیس و ارتش تربیت می‌شن به این منظور تربیت می‌شن ولی برای مردم عادی داشتن چنین سگی اصلا ضرورتی نداره و حتی خطرناک هم هست. این سگ‌ها به K-9 معروف هستند و کارشان حمله و زمین‌ گیر کردن سوژه‌هاست.

    تربیت «سگ بگیر» یا «سگ حمله» خیلی خطرناک و حساسه و تربیتش کار هرکسی نیست.

    این سگ‌ها به یه مربی فوق حرفه‌‌ای و باتجربه نیاز دارن و فقط باید از دست یه نفر غذا بخورن، از یه نفر اطاعت کنن و فقط از یه نفر آموزش ببینن و به فرمان یه نفر حمله کنن و از طرف آدمای دیگه نباید کوچک‌ترین محبت و توجهی بهشون بشه.

    یعنی اگه چند روز صاحبشون نباشه هیچ کس دیگه نمی‌تونه ازشون مراقبت کنه و حتی بهشون غذا بده! آیا واقعا چنین سگی با چنین شرایطی می‌خواید؟ حتی متاسفانه بعضی‌ها با اطلاعات غلط برای بگیر کردن سگشون، دست به کارهای نادرستی مثل بریدن گوش سگ میزنن و با این کار سلامتی حیوون رو به خطر می‌ندازن.

    علاوه بر این، کوچک‌ترین اشتباه یا رفتار غلطی در تربیت باعث می‌شه این سگ‌ها به سگی خطرناک تبدیل بشن که به هرکسی (مخصوصا بچه‌ها) حمله کنن و تهدیدی برای جون آدما به حساب بیان.

    توله سگ روتوایلر در حال استراحت

    چگونه سگ را نگهبان تربیت کنیم؟

    خوب توی این مرحله به صورت قدم به قدم میگیم که چگونه سگ را نگهبان کنیم؛ روش تربیت سگ نگهبان چطوریه و چه نکاتی باید رعایت بشه و اینکه چطور باید به سگتون یاد بدین که از شما فرمان بگیره.

    قدم اول: اجتماعی کردن توله سگ

    اولین مرحله در تربیت توله سگ نگهبان اجتماعی کردن اونه. ما قراره یه سگ نگهبان تربیت کنیم، سگی که در عین حال که نسبت به مزاحم‌ها خشن و جدیه اما در مواجهه با غریبه‌هایی که مزاحم نیستن رفتار دوستانه‌ای داره (مثلا آدمای تو خیابون، مهمونی که برای اولین بار به خونه‌تون میاد و …).

    تو فرایند آموزش سگ نگهبان از همون ابتدا باید به سگتون یاد بدید که چی طبیعی و چی غیرطبیعیه، کدوم غریبه مزاحمه و کدوم غریبه تهدیدی محسوب نمی‌شه. برای شروع تربیت سگ برای نگهبانی اونو با خودتون به جاهای مختلف ببرید و بذارید با آدمای مختلف و همینطور حیوانات دیگه آشنا بشه و اجتماعی بشه.

    حواستون باشه که:

    اجتماعی کردن سگ نقش مهمی برای نگهبان شدن اون داره؛ چون سگی که خوب اجتماعی نشده باشه ممکنه از روی ترس، آدما رو گاز بگیره یا حتی موقع خطر فرار کنه!

    آموزش های اولیه به سگ نگهبان

    قدم دوم: آموزش فرمانبرداری و اطاعت کردن

    مرحله مهم در آموزش سگ نگهبان آموزش فرمانبرداری و فرامین اولیه است.

    حتی تربیت حرفه‌ای‌ترین سگ‌های پلیس و ارتش هم از آموزش فرامین اولیه و بیسیک شروع شده.

    شما اول باید فرامینی مثل:

    • بشین
    • بیا
    • بمون
    • پارس کن
    • ساکت

    رو قبل از هر آموزش تخصصی دیگه‌ای به سگتون یاد بدید.

    سگ نگهبان برخلاف سگ خونگی و پت باید از همون ابتدا اطاعت کردن از شما رو یاد بگیره و هر دستوری که بهش می‌دید «بلافاصله» انجام بده.

    فرمانبرداری و اطاعت بی چون و چرا در واقع پایه و اساس تربیت سگ نگهبان به حساب میاد.

    سگ نگهبان پلیس

    قدم سوم: پارس کردن به غریبه‌ها و مزاحم‌‌ها

    مرحله بعد در تربیت سگ نگهبان، آموزش پارس و واق واق کردن به حضور غریبه‌هاست. قلمرو و محدوده خونه رو به سگتون نشون بدید و بهش یاد بدید که به محض اینکه غریبه‌ای وارد این محدوده شد پارس کنه و اگه اون غریبه، دوست شما بود فقط با دستور و فرمان شما ساکت بشه.

    در این مرحله شما به دو کلمه دستوری نیاز دارید؛ یکی برای پارس کردن به فرمان شما (مثلا بهش بگید «پارس کن») و کلمه دیگه برای ساکت شدن سگ (مثلا «ساکت»،«بسه» یا «هیس»).

    پارس کردن به فرمان شما

    سگها به طور غریزی با مشاهده و شنیدن هرچیزی پارس می‌کنن و ظاهرا نیازی نیست بهشون پارس کردن رو آموزش داد.

    اما نکته مهم در آموزش سگ نگهبان اینه که سگ فقط به فرمان و دستور شما پارس کنه!

    چون قرار نیست سگتون به هرجنبده‌ای پارس کنه، اینطوری با دیدن یه موش یا پرنده هم پارس می‌کنه و دیگه پارس کردنش جنبه هشدار و خبردادن یه خطر رو نخواهد داشت.

    باید مفهوم خطر و تهدید رو به سگتون یاد بدید و بهش آموزش بدید که فقط در صورتی که لازمه شروع به پارس کردن بکنه.

    به طور مثال بند قلاده سگتون رو تو خونه یا حیاط به چیزی ببندید و بعد در حالی که یه خوراکی تشویقی خوشمزه دستتونه از جلوی چشمش دور بشید.

    وقتی سگ شروع به پارس کردن کرد سریع پیشش بیاید و بهش بگید «آفرین، پارس کن» یا کلمه‌ای مشابه این. بارها این تمرین رو انجام بدید تا سگتون بین پارس کردن و خوراکی تشویقی ارتباط برقرار کنه.

    در مرحله بعد با لحن جدی و قاطع تو چشمای سگتون نگاه کنید و بگید «پارس کن»، ممکنه اولش سگتون کمی گیج بشه اما هروقت پارس کرد بهش تشویقی بدید تا یاد بگیره به فرمان شما پارس کنه.

    روش دقیق و نکات کلیدی برای اجرای این فرمان و دستورات رو میتونین توی مقاله «آموزش پارس کردن سگ» بخونین. استفاده از روش هایی مثل به کار بردن کلمه دستوری، استفاده از تشویقی و … رو توضیح دادیم.

    تربیت ماستیف نگهبان تبتی

    ساکت شدن به فرمان شما

    مرحله مهم بعدی اینه که وقتی سگتون داره پارس می‌کنه به دستور و فرمان شما ساکت بشه. این آموزش خیلی مهمه؛ چون ممکنه با سگتون در محیط عمومی یا جای شلوغی باشید و لازم باشه که سگتون بلافاصله ساکت بشه.

    روال کلی آموزش اینطوریه که بذارید سگتون با فرمان شما پارس کنه و بعد صداش کنید تا بهش تشویقی یا اسباب بازی جویدنی بدید. بهش بگید «ساکت» یا «هیس» و فقط وقتی سگ ساکت شد بهش تشویقی رو بدید.

    این تمرین رو بارها باید تکرار کنید تا سگ روی رفتارهاش کنترل پیدا کنه و با شنیدن فرمان شما ساکت بشه.

    هیچ وقت برای ساکت کردن سگ سرش داد نزنید یا از واژه‌هایی مثل «خفه شو»، «نه» و … استفاده نکنید چون تاثیر منفی در تربیت سگ نگهبان می‌ذاره و سگ رو به خشونت تشویق می‌کنه.

    کتاب تربیت سگ نگهبان

    قدم چهارم: همیشه از تایید مثبت استفاده کنید!

    بهترین و موثرترین روش در تربیت سگ و به طور کل هرحیوانی استفاده از تایید مثبت و تشویق کردنه.

    تنبیه و خشونت نه تنها تاثیری در فرمانبرداری سگ از شما نمی‌کنه، بلکه اونو به سگی خشن و خطرناک تبدیل می‌کنه که ممکنه به هرکس، حتی خود شما هم حمله کنه.

    بنابراین هربار که سگتون کاری که ازش خواستید رو درست انجام داد بهش تشویقی بدید و با لحن خوشحال تاییدش کنید. سگ شما وقتی ببینه کاری که انجام داده باعث رضایت شما شده و یه خوراکی خوشمزه گیرش اومده دفعه بعد هم همون کار رو طبق خواسته شما انجام میده.

    بنابراین در تربیت سگ برای نگهبانی خوراکی تشویقی بخشی از ابزار آموزشی به حساب میان و باید همیشه یه عالمه تشویقی خوشمزه دم دست داشته باشید. (در این رابطه بخونید: تشویقی‌های سگ)

    سگ سفید در حال نگهبانی از خانه ویلایی

    قدم پنجم: سگتون رو با حد و حدودهای قلمرو آشنا کنید!

    اگه هدفتون از آموزش سگ نگهبان محافظت از خونه، باغ یا محل زندگی‌تونه باید بهش مرزهای قلمروی خودتون رو بهش بشناسونید. سگتون رو با قلاده و بند قلاده به همه جای خونه و حیاط و باغ ببرید و گشت‌زنی کنید تا محدوده قلمرو رو بشناسه.

    انواع مختلفی از قلاده سگ وجود داره (کتفی، گردنی و …) در جنس‌های مختلف (چرم، زنجیر، پلاستیک و …) که هرکدوم برای اهداف خاصی مناسبه و لازمه که قلاده مناسب رو برای سگ نگهبانتون تهیه کنید.

    هیچ وقت به سگتون اجازه ندید به آدمایی که بیرون از محدوده خونه قرار دارن پارس کنه.

    همچنین سگتون باید یاد بگیره که نسبت به حیوانات دیگه مثل گربه و … بی تفاوت بمونه؛ در غیر این صورت ممکنه با دیدن یه گربه یا پرنده پست نگهبانیش رو ترک کنه و دنبالشون بره.

    قدم ششم: یادتون نره که سگ نگهبان هم به محبت و توجه شما نیاز داره!

    اشتباهی که خیلی  از افراد ممکنه بکنن اینه که با سگ نگهبان خیلی خشن و بداخلاق رفتار می‌کنن و فکر می‌کنن محبت کردن باعث کم شدن حس نگهبانی و محافظت سگ میشه. این تصور کاملا اشتباهه!

    سگ نگهبان حس وفاداری و محبت عمیقی به شما و سایر اعضای خانواده داره و به خاطر علاقه‌اش به شما به طور غریزی دوست داره ازتون محافظت کنه.

    در تربیت سگ نگهبان مهمه که از همون اول سگ رو با اعضای دیگه خانواده هم آشنا کنید و بهش یاد بدید که از دستورات اونا هم اطاعت کنه.

    همینطور اگه حیوون خونگی دیگه‌ای دارید از همون تولگی اونا رو با سگتون آشنا کنید تا بدونه که اونا هم جزئی از خانواده هستن.

    قدم هفتم: هروقت شک داشتید از کمک و راهنمایی افراد و منابع معتبر استفاده کنید!

    آموزش سگ برای نگهبانی کار ساده‌ای نیست و باید اطلاعات کافی در مورد شیوه تربیت سگ داشته باشید. کوچک‌ترین اشتباه در تربیت سگ ممکنه باعث به وجود اومدن عادت‌های غلط در سگتون بشه و اصلاح اون عادت‌ها به زمان زیادی نیاز خواهد داشت؛ بنابراین بهتره از همون ابتدا از روش درست و اصولی سگتون رو تربیت کنید.

    اگه در هر مرحله از تربیت دچار تردید و ابهام شدید حتما از یه مربی حرفه‌ای کمک بگیرید یا به کتاب راهنمای تربیت سگ مراجعه کنید و جواب سوالاتتون رو پیدا کنید.

    آموزش بگیر

    آموزش حمله به افراد غریبه (آموزش بگیر کردن سگ)

    یکی از مهم‌ترین سوال‌ها راجع‌به بگیر گردن سگ نگهبان اینه که آموزش حمله سگ به افراد غریبه  واقعاً کار درستیه یا نه. بعدش اصلاً می‌تونیم جمعش کنیم یا نه؟

    در اصل تربیت سگ نگهبان بگیر تکنیک‌‌های خودش رو داره و منظور این نیست که شما فقط یادش بدین بقیه رو گاز بگیره. آموزش حمله سگ به افراد غریبه یعنی این که یادش بدین چطور فرمان حمله و عقب‌نشینی رو پیاده کنه.

    اگه سن تربیت سگ نگهبان رو توی مسیر آموزشش لحاظ کنین، می‌تونین یه سگ نگهبان به شدت مطیع داشته باشین. چون هر چقدر سنش بره بالاتر، تربیت کردنش سخت‌تره. برای همینه که خیلی‌ها تربیت سگ برای نگهبانی رو انتخاب می‌کنن.

    این کار رو می‌تونین تو مراحل ابتدایی با تاگ یا همون طناب‌های بازی مخصوص باهاش پیاده کنین. تا زمانی که هر دو فرمان «بگیر» و «ولش کن» رو به‌درستی پیاده نکرده، به مرحله یا آموزش بعد نرین.

    برای تربیت سگ نگهبان بگیر از این طریق، تو مراحل بعدی می‌تونین این کار رو با دستکش‌های مخصوص انجام بدین و جدی‌ترش کنین.

    اما مهم اینه که شما باید بتونین در چنین حالتی سگ رو کنترل کنین و اون به تبع هیجانات یا هر چیز دیگه، از گوش دادن فرمان شما خودداری نکنه. وگرنه به دردسر میفتین.

    تو آموزش تربیت سگ نگهبان گاز گرفتن جایی نداره و سگ های نگهبانی یا گاردی که برای گاز گرفتن تربیت می‌شن فقط تو نیروی پلیس مشغول به کارن.

    تبدیل سگ ولگرد به سگ نگهبان ممکنه؟

    حتماً شما هم به این فکر کردین که یه سگ ولگرد رو تو مسیر تریبت سگ نگهبان برای باغ به کار بگیرین. این ایده وقتی می‌تونه درست باشه که شما بتونین اول تو اون سگ اعتماد ایجاد کنین و بعد از ارتباط گرفتن، بتونین تربیتش کنین.

    آموزش تربیت سگ نگهبان برای چنین سگی یکم سخت‌تره. چون اون عادت داره از غربیه‌ها غذا بگیره و یه جاهایی برای رسوندن منظورش مدام واق واق کنه. برای یاد دادن آموزش نگهبانی به سگ ولگرد باید مراحل رو ببرین عقب‌تر و از فرمان‌های ابتدایی شروع کنین.

    همین‌طور لازمه تمام نکات تربیتی رو برای اون پیاده کنین. البته که اون تقریباً اجتماعی شده و با آدم‌ها در تماس بوده اما ریزه‌کاریا رو باید یادش بدین. لازمه که به همه اعتماد نکنه و حضور غریبه‌ها رو با واق واق کردن به شما اطلاع بده.

    تبدیل سگ ولگرد به سگ نگهبان شدنیه اما نیازمند وقت بیشتریه.

    ویژگی های مربی سگ نگهبان

    ویژگی های مربی سگ نگهبان چیه؟

    مربی سگ نگهبان باید چالش‌های برخورد و تربیت چنین سگ‌هایی رو بلد باشه. دراصل میشه گفت آموزش تربیت سگ نگهبان از چنین مربی‌ای برمیاد.

    آشنا به روانشناسی سگ‌ها

    از ویژگی‌های مربی سگ نگهبان اینه که خوب میدونه تو کله این نژادهای خاص چی می‌گذره. کدومشون چالش بیشتری دوست داره، کدومشون دلش تفریح می‌خواد، کدومشون می‌تونه اونو بازی بده.

    شناخت نوع رفتار

    وقتی یه مربی روانشناسی سگ بدونه، می‌فهمه که پشت هر رفتار و لجبازی یه سگ چی مخفی شده. اینجوری راحت‌تر می‌تونه باهاشون کنار بیاد.

    انعطاف بسیار

    مربی سگ نگهبان می‌دونه که یه جاهایی تو آموزش باید انعطاف به خرج بده و مثلاً آموزشش رو برای پیت بول و برای مالینویز به صورت یکسان پیاده نکنه چون مالینویز قدرت ذهنی بیشتری داره. از اون طرف برای سگی مثل پیت پول که عضلات بدنی قوی‌تری داره، فلان تمرین‌های فیزیکی رو باید بیشتر کرد.

    نترس بودن

    مهم‌ترین چیز تو آموزش سگ نگهبان نترسیدنه. اگه فقط یه لحظه مربی به خودش شک کنه و بذاره سگ بهش غلبه کنه، کار تمومه.

    تجربه زیاد

    از همه مهم‌تر اینه که این مربی باید سابقه کار تو حوزه تربیت سگ نگهبان یا گارد رو داشته باشه تا بدونه که چی به چیه و بتونه از علم و تجربه‌اش بهره ببره.

    نظر شما چیه؟

    چگونه سگ را نگهبان کنیم؟ تا حالا تجربه آموزش و تربیت سگ نگهبان رو داشتید؟ بهترین نژاد سگ برای نگهبانی کدومه؟ به نظرتون آموزش سگ نگهبان چه تفاوت‌ها و چالش‌هایی در مقایسه با تربیت سگ خونگی داره؟ لطفا برای ما کامنت بذارید و نظر، تجربیات و سوالات خودتون در این مورد رو با ما در میون بذارید. ما در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ می‌دیم.

    آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
    4.1/5 - (26 امتیاز)
    زهرا مظاهری
    نویسنده: زهرا مظاهری
    نویسنده: زهرا مظاهری
    مترجم انگلیسی و فرانسه‌‌ام و در زمینه‌های مختلف تولید محتوا انجام دادم. به حیوانات و مخصوصا گربه‌ها علاقه زیادی دارم و امیدوارم با مقالاتی که می‌نویسم بتونم سهم کوچکی در ترویج فرهنگ صحیح نگهداری و رفتار با حیوانات خانگی داشته باشم.
    دیدگاه شما
    اگر سوالی ذهنتان را درگیر کرده یا نظری دارید با ما در میان بگذارید.
    درسا
    نوشته شده در: ۲۴ خرداد, ۱۴۰۰

    سلام،من میخوام توله سگم رو برای نگهبانی تربیت کنم،لازمه که روز ها توی لونه باشه و شب ها بیارمش بیرون،یا کلا توی حیاط یا باغ باشه؟

    دکتر ملیکا حمزه
    نوشته شده در: ۳ اسفند, ۱۴۰۰

    سلام درسای عزیز
    خیر، نیازی نیست حتما روزها داخل لونه باشه. ولی در مورد تربیتش موارد زیادی هست که باید رعایت کنی که در ایبوک جامع تربیت سگ و ایبوک تربیت سگ نگهبان همه این موارد رو کامل توضیح دادیم و مطالعه اش رو بهت پیشنهاد میکنم😊
    موفق باشی

    shayan
    نوشته شده در: ۱۹ خرداد, ۱۴۰۰

    سلام
    خسته نباشید
    من ی توله سگ روتوایلر دارم چهار ماهشه و فرمان بشین . بیا . بمون . رو بلده خیلیم اجتماعیه ولی هیچ وقت به گربه یا سگ های دیگه پارس نمیکنه فقط وقتایی ک باهاش بازی میکنم یکی دوبار پارس میکنه
    واصلا رفتار سگ های گارد رو نداره

    دکتر ملیکا حمزه
    نوشته شده در: ۲۸ خرداد, ۱۴۰۰

    شما رو ارجاع میدم به کتاب آموزش سگ نگهبان
    مطالعه بفرمایید کامل توضیح دادیم چی کار کنید

    امید ابراهیم نژاد
    نوشته شده در: ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۰

    سلام
    یه سوال دارم،ایا توله سگمو که برای نگهبانی میخوام از تولگی باز بزارم توو حیاط اشکالی داره؟

    دکتر صبا ژاله
    نوشته شده در: ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۰

    سلام امید عزیز
    اگر هدف شما تربیت یک سگ نگهبان پاسبان باشه بهتره کهباز نذاری ولی اگر سگ نگهبان گارد میخوای باز بودنش مانعی نداره حتی بخشی از آموزش هاشه. اما حتما در نظر داشته باش که تربیت سگ نگهبان چه گارد و چه پاسبان نیاز به علم کافی داره چون هر حرکت اشتباهی میتونه اونو از مسیر اصلیش خارج کنه
    پینشهاد میکنم حتما کتاب تربیت سگ نگهبان رو مطالعه کتی