نصب اپلیکیشن
آموزش طوطی راهب

آموزش طوطی راهب از حرف زدن تا دستشویی کردن!

آموزش طوطی راهب یه ضرورته، چون اینجوری هم توانایی‌های این طوطی رو افزایش می‌دین و هم کمک می‌کنین تا از خوش مراقبت کنه. فقط کافیه بدونین که تو تربیت طوطی راهب چه چیزهایی ضروریه و از چه مواردی باید دوری کنین.

خیالتون راحت ما این راهو بلدیم و اینجاییم تا نحوه آموزش طوطی راهب و تربیت کردن اون رو به طور کامل بهتون یاد بدیم. از پریدن از یه دست به دست دیگه شما و نجات دادنش از جاهای خیلی بلند، تا شناخت محل دستشوییش و دوست شدنش با یه حیوون دیگه!

آماده‌سازی قبل از شروع آموزش طوطی راهب

اولین کاری که باید قبل از شروع آموزش طوطی راهب تون انجام بدین؛ اینه که مهارت‌های اولیه بقا رو بهش آموزش بدین. بعد از اینکه ظرف غذا و آب اون رو توی لونش گذاشتین باید بهش زمان و فرصت بدین تا خودش خونه جدیدش رو کشف کنه و ظرف غذا و آب خودش رو بشناسه.

از دور به طوطیتون نگاه کنین و ببینین آیا میتونه تنهایی وظایف بقای خودش یعنی خوردن و نوشیدن رو به درستی انجام بده یا نه؟ اگه دیدین نیاز به کمک داره میتونین به آرامی به قفسش نزدیک بشین و بدون اینکه وارد فضای شخصیش بشین به اون جای غذا و آبش رو یاد بدین. در مورد نحوه تغذیه این پرنده هم حتما اطلاعاتتون رو کامل کنید و پیشنهاد می‌کنیم مطلب غذای طوطی راهب رو حتما مطالعه کنین.

مهم‌ترین نکته در هنگام آموزش طوطی کواکر پیوندی هستش که از همون روز اول با اون ایجاد می‌کنین

نکته مهم بعدی که به شدت در طول تربیت طوطی کواکر تأثیرگذاره حس اعتمادی که بین شما و عضو جدید کوچولوتون وجود داره. برای جلب اعتمادش کافیه قفس رو نزدیک خودتون قرار بدید و مشغول انجام کارهای روزانتون بشین و آهنگ بخونین.

تربیت طوطی راهب

شروع تربیت طوطی راهب

کلید موفقیت در تربیت طوطی راهب، تکرار به همراه صبر زیاده، به خصوص اگه طوطی شما یه طوطی بالغ یا نجات یافته باشه.

به نقل از سایت parrotquaker:

بهترین سن یادگیری طوطی راهب کودکی است زیرا مغز آنها در مرحله رشد قرار دارد.

برای دستی کردن طوطی‌تون باید اعتماد اون رو جلب کنین، حرکات سریع جلو اون انجام ندین. دستتون رو خیلی نزدیکش نبرین و اینکه زیادی بهش نزدیک نشین. برای دستی کردن اون، زمان عنصر مهمیه.

آموزش دستی کردن طوطی کواکر

سعی کنین انگشت خودتون رو همراه با کلماتی مثل «بپربالا، بیا، بزن بریم» بگین تا ارتباط قویتری بینتون ایجاد بشه و نسبت به این کلمات و انجام دادن اون کار شرطی بشه. هرچند در ابتدا ممکنه دستتون رو گاز بگیره چونکه اون منظور شما رو متوجه نمیشه تو این حالت دوباره دستتون رو بردارین و مراحل رو دقیقا تکرار کنین.

حالا بخواین از روی دستتون به دست دیگه بپره، مراحلش مثل همون قبلیه.

طوطی کواکر نشسته بر شاخه درخت

آموزش پرش روی چوب

تو این روش میتونین از چوبهای مختلف استفاده کنین. این تکنیک برای وقتی خوبه که طوطیتون جای خطرناک و دور از دسترستون قرار داره و میتونین با یه تیکه چوب اون رو نجات بدین. روش تمرین مثل روش پریدن رو انگشته، با این تفاوت که به جای دست، این بار روی چوب یا میله میپره.

یاد دادن حرف زدن به طوطی راهب

طوطی کواکر جز طوطی‌های سخنگو به حساب میاد و نه تنها میتونه کلمات رو به زبون بیاره بلکه توانایی تقلید آهنگ و ساخت جملات مختلف رو هم داره.

برای اینکه به طوطی کواکر حرف زدن رو یاد بدین باید برای اون اهنگ بخونین و یا از کلمات هم قافیه استفاده کنین. سعی کنین این کار رو در موقعیتهای یکسان انجام بدین.

مثلاً وقتی وارد اتاقی میشین که طوطی‌تون درش قرار داره، سلام کنین. این کار رو هر دفعه که وارد میشین با یک اهنگ یکسان تکرار کنین بعد از مدتی طوطی شما یاد میگیره که به محض دیدن شما سلام کنه.

بعد از یادگیری کلمات، هر روز آهنگی رو که میخواین یاد بگیره، جلوش بخونین. با تکرار اون دقیقاً لحن شما رو یاد میگیره.

آموزش حرف زدن به طوطی راهب

اجتماعی شدن طوطی کواکر

اجتماعی شدن طوطی راهب اصول خاصی داره و باید حتماً رعایت کنین چون اونا در مورد حریم شخصیشون با کسی شوخی ندارن.

  • اول باید دو قفس رو نزدیک (با فاصله) کنار هم قرار بدین و ببینین که آیا دوست دارن با هم رفیق بشن یا نه. بعد از چند جلسه اگه به یک آرامشی نسبت به هم رسیدن، میتونین فاصله رو کم کنین و در نهایت اونا رو کنار همدیگه قرار بدین.
  • هیچ وقت برای بار اول طوطی خودتون رو تنها و بدون نظارت خودتون تو قفس یه پرنده دیگه نذارین.

تربیت طوطی راهب برای دستشویی کردن

کواکر‌های جزو پرندگان باهوش به حساب میان و با یکم تلاش میتونین بهشون یاد بدین که کجا دستشویی کنن. هر وقت قصد انجام کارشون رو داشتن، ظرفی رو زیرشون قرار بدین و این کاررو با دستور زبانی مثل «دستشویی کن» هم زمان انجام بدین. به مرور زمان نسبت به این کار شرطی می‌شن.

نکته نهایی

همون قدر که برای آموزش طوطی راهب وقت میذارین باید ۲ برابر اون زمان رو صرف بازی کردن و راحت گذاشتن اون اختصاص بدین، مطئن باشین کوچولوتون شما رو ناامید نمیکنه و با سعی و تلاش، کارهایی که میخواین رو یاد میگیره.

نگران نباشین، چون تیم پت پرس کنارتونه!

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
امتیاز خود را ثبت کنید:
نویسنده: فاطمه محمدبیگی
نویسنده: فاطمه محمدبیگی
داستان‌نویس و روایتگری که کنجکاوه تا ببینه که چطور می‌شه راوی برندها و حرفه‌های مختلف بود. باورمند به قدرت کلماتی که تک‌تکش رو خود بشر ابداع کرده و علاقه‌مند به ادبیات، سینما، تئاتر و فلسفه.
طبیعت‌گرد، دوچرخه‌سوار، کنشگر، جست‌وجوگر، عدالت‌خواه و اندکی کمال‌گرا.
دیدگاه شما
اگر سوالی ذهنتان را درگیر کرده یا نظری دارید با ما در میان بگذارید.